Hyppää pääsisältöön

Luontokuvaaja Konsta Punkan kuvia varastetaan päivittäin – myös supertähti Jennifer Lopez jakoi oravakuvan luvatta

Konsta Punkka on myös somejulkkis, jonka fanit puolustavat kuvaajaa vaikka superjulkkiksille.

Kuvakaappaus Konsta Punkan Instagramista.

Konsta Punkan tunnelmallisista luontokuvista on vaikeaa olla pitämättä. Niissä oravat, ketut, sammakot ja muut metsän eläimet on vangittu lähikuviin hehkuvissa värisävyissä ja näyttävissä maisemissa.

Punkka onkin valtavan suosittu Instagramissa, ja hänellä on yli 850 000 seuraajaa. Mieletön Insta-suosio lähti liikkeelle vähän vahingossa.

- Lähti ihan vedonlyönnistä, että saako mun oravakuva enemmän tykkäyksiä kuin tämmösen fitissä kunnossa olevan jätkän kuva. Ja mä voitin kahdeksan kaljaa siitä, Punkka kertoo YleX Aamun haastattelussa.

Avaa Instagram postaus

Punkan kuvat ovat herättäneet huomiota ympäri maailman – jopa Jennifer Lopez on innostunut niistä. Kun Punkka oli intissä metsäleirillä, hän sai kännykkäänsä viestiä, että J’Lo on jakanut hänen kuvansa omalla tilillään.

- Katoin, että ei hemmetti. Ihan fine tämä jako olisi mulle, jos nimeni olisi siinä. Postasin sitten itse siinä, että näin kävi.

Tapahtui jotain yllättävää: tuhannet Punkan omat fanit ryhtyivät pommittamaan Lopezin Insta-tiliä, että ei näin voi toimia. Kuinka ollakaan, kuva katosi supertähden tililtä.

Avaa Instagram postaus

Punkan valokuvia napsitaan jatkuvasti ihmisten omille some-tileille. Riippuu tilanteesta, jaksaako valokuvaaja itse puuttua peliin.

- Jos joku 15-vuotias teini Joensuusta jakaa mun kuvan, en yleensä jaksa tehdä mitään.

Keissi on toki vähän erilainen, jos J’Lo tekee niin.

Kuuntele koko Punkan haastattelu YleX Aamussa: