Hyppää pääsisältöön

Tänään selviää Saara Aallon kohtalo brittien X Factorissa: ”Aion olla itsevarma”

Saara Aalto aikoo laulaa Ed Sheeranin kappaleen, ja saada sillä tuomarit sekä yleisön puolelleen.

Saara Aalto haastattelussa ennen esiintymistä. // Kuva: Kuvakaappaus: X Factor - Twitter.

Brittien X Factor saattaa kiinnostaa tänään erityisen paljon suomalaisia, sillä Saara Aallon kohtalo ratkeaa illalla. Aalto mittelee jatkostaan kuuden tuolin haasteessa, jossa tuomarit valitsevat jatkoon kuusi parasta jokaisesta ohjelman kategoriasta: tytöistä, pojista, ryhmistä ja yli 25-vuotiaista.

Aalto on fiilistellyt tulevaa lähetystä somessa usein kuvin. Viimeisin hänen jakamansa video paljastaa tänään nähtävästä esityksestä jonkin verran. _(Jos Twitter-video ei näy alla, voit katsoa sen tästä ja Facebookista tästä.)_

- Aion olla läsnä, itsevarma ja laulaa sydämeni pohjasta. Olen varma, että tunteeni välittyvät heille, hän muun muassa kertoo haastattelussa kysyttäessä keinoistaan hurmata tuomarit j yleisön.

Haastattelussa Aalto kertoo laulavansa I See Fire -biisin. Suositulla brittiläisellä laulaja-lauluntekijä Ed Sheeranilla on tämän niminen herkkä biisi:

Haastattelussa myös käytiin läpi sitä, kuinka Aalto ääninäyttelee Frozen-elokuvan suomalaisessa versiossa Prinsessa Annaa. Hän myös antaa pienen näytteen, millainen oikein on prinsessamainen ääni.

- Saatatte kuulla hieman prinsessan ääntäni, hän myös vihjaa tulevaan esiintymiseensä liittyen.

Aalto kertoo somessa, että jakso nähdään tänään kello 21 Suomen aikaa tästä linkistä.

- Tuleepa jännä ilta!!! Aalto kirjoitti muun muassa Facebookissa.

Jatkoa on spekuloitu jo jonkin aikaa, ja Aalto tietääkin itse miten haasteessa käy, sillä jakso on nauhoitettu etukäteen. Tällä viikolla muun muassa brittilehti The Sun myös uutisoi, että salaiset tulokset vuotivat julkisuuteen viikkoja sitten. Kyseinen tieto kylläkin poistettiin myöhemmin, sillä ohjelman tulokset ovat suuri salaisuus.

Jos Aalto liekittää tuomarit ja yleisön esiintymisellään, ja pääsee jatkoon, edessä on vielä Jugdes’ Houses -jaksot. Tässä kohtaa tuomarit työskentelevät jo oman kategoriansa kanssa, ja joutuvat karsimaan vielä muutaman kilpailijan pois joukosta ennen livekonsertteja.

Avaa Instagram postaus

Aallon tie ohjelmassa ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, ja hänen osallistumisensa ohjelmaan onkin puhuttanut pitkin viime viikkoja. Hän on esimerkiksi avautunut siitä, miksi hänen osallistumistaan on käsitelty negatiiviseen sävyyn.

Lue myös:

Analyysi: tästä syystä suomalainen yleisö lämpenee Saara Aallolle vasta nyt

Artistit tuskastuivat mediaan: ”Olen helvetin väsynyt suomalaiseen viihdeuutisointiin”

Saara Aalto from Finland etenee brittien X Factorissa: "Oli ihan uskomatonta, että pääsin jatkoon"

Boot Camp -vaihetta saa vielä odotella – näin Saara Aallon taival etenee X Factorissa

Saara Aalto avautuu saamistaan kommenteista menestyksestä: "Tullee aika surullisen haikea olo"