Hyppää pääsisältöön

Vain elämää -biisit valloittivat Spotifyn kärjen – Mikael Gabriel: "Näänkö mä vaan unta?"

MG julkaisi kantaaottavan biisinsä sanat. Hänen molemmat Vain elämää -kappaleet ovat osoittautuneet hiteiksi.

Viidennen Vain elämää -kauden esiintyjät. // Kuva: Nelonen media

Perjantaina nähtiin Vain elämää -ohjelman toinen jakso, jossa vietettiin Chisun päivää. Some pauhasi, ja ilmeisesti myös ihmisten stereot pauhasivat yhtä lailla.

Tänään nimittäin selvisi tarkemmin, miten viimeisimmän jakson biisit upposivat ihmisiin Spotifyssa. Musiikkipalvelun Suomen topP50 -listan kärki näyttää olevan silkkaa Vain elämää -tulitusta.

Spotifyn Top 50 -listan tilanne sunnuntaina päivällä. Mikael Gabriel, Chisu ja Anna Puu jyräävät kärjessä. Vain elämää -ohjelma on ilmiö musiikkilistoilla. Top3:ssa on kaksi MG:n biisiä. // Kuva: Kuvakaappaus, Spotify.

Jaksoja on ollut kaksi, ja MG:n molemmat biisit kipusivat vikkelään top3:een. Ensimmäisen jakson MG:n versio Lauri Tähkän Pauhaava sydän -biisistä on sijalla yksi, ja perjantaina nähty Chisun Mun Koti Ei Oo täällä –biisi MG:n tulkitsemana on noussut hetkessä sijalle kolme.

Viime viikolla pohdittiin, tuleeko ohjelman myötä räppäristä "koko kansan Miklu" ja toisen jakson perusteella ainakin merkit ovat lupaavia tämän kannalta. Mikael Gabriel on fiilistellyt viimeisimmästä biisistä saamaansa palautetta somessa paljon.

- Hyvää huomenta kaikille. En voi sanoin kuvailla kuinka onnellinen ja otettu oon eilisen vedon palautteesta. Te ette ymmärrä miten paljon tämä kaikki mulle merkitsee. Niin paljon rakkautta, hän kirjoitti lauantaina Facebookissa.

Hetken kuluttua tästä hän julkaisi Mun Koti Ei Oo Täällä -biisin sanat. Kappale on melko erilainen verrattuna alkuperäiseen Chisun biisiin, mutta ihmiset näyttävät ottaneen sen omaksi. MG:n käsissä kappale muuttui kantaaottavaksi biisiksi maailman tilasta.

Chisun biisi sai uuden muodon. MG julkaisi Mun Koti Ei Oo Täällä -biisin sanat Facebookissa. // Kuva: Kuvakaappaus: Mikael 'MG' Gabrielin Facebook-seinältä. Jutussa linkki.

- Toivon sydämestäni että tän biisin kohdalla kaikki pysähtyisi miettimään tätä tekstiä. Nää kaikki asiat tapahtuu, me ei saada ummistaa silmiämme todellisuudelle, hän kirjoitti kun julkaisi biisin sanat Facebookissa.

Kun sunnuntaina selvisi Vain elämää -biisien tilanne Spotifyssa, räppäri fiilisteli tilannetta heti herättyään muun muassa Instagramissa kiittäen ihmisiä kuunteluista:

Avaa Instagram postaus

- Mun on pakko varmaan ottaa vielä pienet nokoset ja selvittää näänkö mä vaan unta että Pauhaava on numero #1 ja Mun koti #3... hän muun muassa kirjoitti julkaisuun.

Lue myös:

Vain elämää -tähti Chisulla on pino omia hittejä – mutta olet tietämättäsi voinut kuulla häntä myös näissä biiseissä

Tuleeko Mikael Gabrielista koko kansan oma Miklu? Vain elämää -sarjan avausjakso lupaa hyvää