Hyppää pääsisältöön

Onko tämä haastavin somessa kiertävä kuva-arvoitus? Jossain Jaska Jokusten seassa on Pikachu, mutta ei sitä meinaa löytää

Nyt vaaditaan tarkkaa silmää tai pitkiä hermoja.

Siellä se Pikachu pilkottaa. // Kuva: Twitter / Sittiaceveda / kuvakaappaus

Pikachu äänestettiin YleX:n äänestyksessä suosituimmaksi pokémoniksi. Ei ihme, sillä Pikachuhan on tunnetuin pokémon, sillä se on koko tuotesarjan maskotti: jos tietää vain yhden pokémonin, se on todennäköisesti Pikachu.

Näin ollen luulisi ja toivoisi, että Pikachu olisi helposti löydettävissä myös Pokemon GO -mobiilipelissä. Mutta eipä ole ei. Se on vääryys!

Joku näitä Pikachuja tuntuu riivaavan, sillä sitä ei meinaa löytää tästä Jaska Jokunen -hahmoja täynnä olevasta kuvastakaan, joka leviää sosiaalisessa mediassa. Siellä jossain se Pikachu kuitenkin luuraa. Löydätkö?

Vaikeaa on. Eikä auta, kun pään sisällä kuuluu Pikachun tässä tilanteessa ironinen pika pikaa -äännähtely. Kyllä tässä saattaa aika kauan kestää.

Vastaavanlaiset kuva-arvoitukset villitsivät nettikansaa etenkin viime talvena. Silloin etsinnässä oli panda, joka oli arvoituksesta riippuen hukassa pillereiden, hevareiden, lumiukkojen tai Star Wars -elokuvien Stormtroopereiden seassa.

Lue myös:

Panda-villitys on takana, nyt kinataan linja-auton ajosuunnasta: kumpaan suuntaan koulubussi liikkuu?

Hämmentävä tyttökuva kummastuttaa nettikansaa – käytetäänkö tässä peilejä vai ei?

Panda-villitys jatkuu aina vain – löydätkö pandan näistä kuvista?

Joko löysit pandan lumiukkojen seasta? Etsi seuraavaksi kissa pöllöjen joukosta