Hyppää pääsisältöön

Puoli seiskan viikon vieraat: Mike Pohjola, Mika Ikonen, Marko Saaresto, Suvi Teräsniska

Puoli seiskan vieraat, viikko 39.
Marko Saareston kuva: Jessica Räisänen. Suvi Teräsniskan kuva: Warnermusic. Mika Ikosen kuva: Jari Järnefelt. Puoli seiskan vieraat, viikko 39. Puoli seitsemän,viikon vieraat

Puoli seitsemän ylpeänä esittää vieraat 27.-30.9.

Tiistai - Mike Pohjola

Viikon ensimmäiseen lähetykseen saapuu vieraaksi kirjailija, pohjoismaisen larpin uranuurtaja ja Suomen Konttori-sarjan käsikirjoittaja Mike Pohjola. Lisäksi seilataan merellä ja pohditaan, mitä tapahtuu, jos Itämeri muuttuu maailman suurimmaksi järveksi.

Keskiviikko - Mika Ikonen

Keskiviikkona tapaamme legendaarisen XL5-yhtyeen keulakuvan ja sooloalbumin pian julkaisevan Mika Ikosen. Toimittajamme Inkeri kokeilee, miten japanilainen Bentobox-lounasrasiaperinne istuu suomalaiseen ruokakulttuuriin. Lisäksi pääsemme sukeltamaan artisten toiseen kotiin - takahuoneeseen.

Torstai - Marko Saaresto

Maailmankiertueelle starttaavan Poets of the Fall-yhtyeen Marko Saaresto on koulutukseltaan myös urheiluhieroja ja akupunktiohoitaja. Kumpi juontajista pääsee Markon hoidettavaksi? Puoli seiskan toimittajat kilpailevat metsässä hirvikärpästen metsästyksessä ja Juha Roihan toimittamassa takahuonetarinoissa kerrotaan hurjia tarinoita juomatarjoiluista.

Perjantai - Suvi Teräsniska

Perjantain kunniaksi fanitetaan niin jalkapallo-ottelussa HIFK-HJK kuin studiossa, jonne vieraaksi odotetaan iskelmälaulaja Suvi Teräsniskaa. Takahuonetarinoissa päästään bändäreiden matkaan.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän