Hyppää pääsisältöön

Yksi vuoden hienoimmista meemeistä on eeppinen water bottle flip – tästä on kyse, ja näin vesipullotemppu tehdään täydellisesti

Eipä sitten muuta kuin harjoittelemaan!

Kyllä, nämä pullot heitettiin tähän asentoon. // Kuva: YouTube / Failzzz / kuvakaappaus

Toukokuun lopulla yhdysvaltalaisessa Andrey Kellin lukiossa nähtiin temppujen temppu.

18-vuotias Mike Senatore osallistui lukion ylimmän vuosikurssiin lahjakkuuskilpailuun – ja niin sanotusti räjäytti internetin tempulla, josta puhutaan edelleen sosiaalisessa mediassa. Hän teki täydellisen water bottle flipin, eli heitti vesipullon ilmaan niin, että pullo pyörähti kerran pystyakselinsa ympäri. Voltin jälkeen pullo laskeutui pöydälle ja jäi pystyyn.

Onneksi paikalla oli henkilö, joka kuvasi tapahtuman ja latasi videon nettiin, jotta me kaikki voimme ihailla tätä unohtumatonta suoritusta.

Häkellyttävää!

No, okei, ehkei tällä olisi voitettu edes pikkupaikkojen talent-skabaa. Temppuhan ei itse asiassa ole kovin vaikea: tarvitaan mielellään hieman tiimalasimainen, esimerkiksi puolen litran pullo, johon on laitettu noin desilitran verran nestettä. Pienellä harjoittelulla tempun pitäisi alkaa sujua.

Silti se teki Senatoresta yhtäkkiä valtaisan netti-ilmiön. Parin päivän ajan yksi Twitterin suosituimmista hashtageista oli #FlipHeardAroundTheWorld eli voltti, josta on kuultu ympäri maailmaa.

Senatore pääsi esiintymään suositussa Late Night with Stephen Colbert -talk show -ohjelmassa. Hänen pikainen nousunsa julkkikseksi noudatti suunnilleen samanlaista kaavaa kuin Chewbacca-maskiin pukeutuneen hersyvästi nauraneen naisen.

Mielenkiintoista onkin se, että vain pari päivää ennen alkuperäistä vesipullotemppua Senatore twiittasi rakastavansa sitä, mitä netti voi tehdä ihmisille. Tällä hän viittasi juuri Chewbacca-naisen yhtäkkiseen suosioon.

Kuinka ironista!

Mahtavinta vesipullotempussa on se, että ihmiset lataavat edelleen, neljä kuukautta Senatoren tempun jälkeen, omia water bottle flip -videoita sosiaaliseen mediaan. Nokkelimmat ovat keksineet erilaisia temppuvariaatoita, joihin liittyy esimerkiksi pullon potkaiseminen.

Joillekin onnistuminen tempussa on niin tärkeää, että he käyttävät kameratrikkejä, jotta suoritus näyttäisi onnistuneelta.

Tyylikästä.

Mutta mikä sitten on kaikkein hienoin, täydellisin koskaan tehty vesipullotemppu?

Vastaus riippuu toki täysin siitä, keneltä kysyy. Tässä kuitenkin kaksi erittäin kovaa temppua, joita ei välttämättä pysty tekemään uudestaan, vaikka kuinka yrittäisi.

Ai että.

Lue myös:

Kun meemit pelastivat syrjäytymiseltä: Riikka ei enää ajattele vain kuolemaa, vaan tulevaisuutta

Tubecon Awardseissa palkittu vuoden meemi: "Kun säikähdät ja näytät Aku Hirviniemeltä"

Kun meemi karkaa käsistä: Damn Daniel -nettihitin tekijän kotiin poliisi-isku ja hakkerit piinasivat rasistisilla viesteillä

Hysteerisesti naurava nainen nousi viraalihitiksi – ja nosti Chewbacca-naamareiden myyntiä lähes 1 000 prosentilla