Hyppää pääsisältöön

Docventures: Neljännen jakson TOP10 twiitit!

Parhaat twiitit
Parhaat twiitit Docventures

Docventuresin neljännen kauden neljosjakson teemana oli kusetus! Illan leffana nähtiin An Honest Liar, joka kuvaa The Amazing Randin edesottamuksia lavamagiikan sekä debunkkaamisen parissa. Ilta sai odotetusti monien twiittisormet syyhyämään kotisohvilla, joten tässäpä tuttuun ja totuttuun tapaan parhaat kymmenen twiittiä!

Ja muistakaa, että twiittailuhan ei lopu tähän, vaan sosiaalinen radio pauhaa torstaina Yle Puheella. Vieraana filosofi ja tietokirjailija Ville Lähde, jonka kanssa jatketaan siitä, mihin keskiviikkona jäätiin.

10. Mirka

9. Pirjo Ulfves

8. Mikko Posio

7. Aki Petteri Lehtinen

6. Thomas Brand

5. Tuuli

4. Miina Salmenharju

3. Mari Liimatainen

2. Aapeli Räsänen

1. Jimi Holmberg

Papukaijamerkki: Felenk

Uusimmat sisällöt - Docventures