Hyppää pääsisältöön

Puoli seiskan viikon vieraat: Reidar Palmgren, Jorma Elo, Shirly Karvinen ja Jarkko Tamminen

Puoli seiskan viikon 40 vieraat
Puoli seiskan viikon 40 vieraat Puoli seiskan viikon 40 vieraat Kuva: Yle Puoli seitsemän,vieraat

Puoli seitsemän ylpeänä esittää vieraat 4.-7.10

Tiistai - Reidar Palmgren

Tiistaina on vieraana jo viidennen romaaninsa julkaissut näyttelijä ja kirjailija Reidar Palmgren. Luvassa on juttua muun muassa pääkallosta, sen suojaamisesta pyöräilykypärällä ja äskettäin ilmestyneestä Kirpputori-romaanista.

Keskiviikko - Jorma Elo

Keskiviikkona on kylässä koreografi Jorma Elo. Hän lähti tekemään ura ulkomaille jo vuonna 1984 ja on tällä hetkellä kansainvälisesti menestynein suomalainen koreografi. Suomeen Elon toi tällä viikolla kantaesityksen saava baletti Lisa ihmemaassa.

Torstai - Shirly Karvinen

Torstaina sohvallemme istahtaa hallitseva Miss Suomi, Shirly Karvinen. Nähdäänpä studiossa myös karvaisempi kaveri, Shirlyn koira Bentley. Lisäksi puhutaan käteisen kohtalosta - häviääkö käteinen kokonaan ja milloin se tapahtuu?

Perjantai - Jarkko Tamminen

Jarkko Tammisen uran ensimmäinen imitaatio esitti naapurin ärrävikaista poikaa. Äidiltä saaduista kovista nuhteluista huolimatta mies jatkoi valitsemallaan tiellä ja on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista esiintyvistä taiteilijoista.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän