Hyppää pääsisältöön

Maria Veitola moitti Benjaminia Tähdet, tähdet -ohjelmassa – ”Tiedän, etten ole ohjelman paras laulaja”

YleX Aamun haastattelussa Benjamin kertoo valmistautuneensa siihen, että Tähdet, tähdet -tuomarilta voi tulla tiukkaa palautetta.

Benjamin YleXPopissa Lahdessa. // Kuva: Tomi Mikola/YleX

MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelman avausjaksossa moni kiinnitti huomiota tuomari Maria Veitolan tiukkaan palautteeseen. Yksi kritiikkiä saanut tähtiartisti oli Benjamin, jonka laulutaitoa Veitola moitti suorassa lähetyksessä.

- Sä et ole tämän kisan vahvin laulaja, sä oot enemmän elämäntaiteilija. Mutta ei se haittaa, koska viime kaudella Roope Salminen pääsi yllättävän pitkälle, ja hänkään ei osaa laulaa, Veitola sanoi.

Veitola tosin myös sanoi tykkäävänsä Benjaminista ja kehotti tätä olemaan oma itsensä.

Benjamin on nuori artisti, jolla ei ole vielä live-esiintymisistä samanlaista pitkää kokemusta kuin monilla muilla Tähdet, tähdet -ohjelman kilpailijoilla. Miltä kritiikki tuntui?

- Mä tiesin, että Maria Veitola tulee heittämään jotain tollasta, koska mä olen siinä altavastaaja. Olin valmistautunut siihen, mutta musta oli hyvä, että [kilpailun muut tuomarit] Juhani Merimaa ja Jurek oli että mitä sä Maria selität siinä, ja hän joutui ottamaan omia sanojaan takaisin.

Benjamin sanoo YleX Aamun haastattelussa, ettei hän ottanut Veitolan kommenteista itseensä. Hän myös myöntää, että niissä on totuuden siemen.

- Mä tiedän, etten ole ohjelman paras laulaja ja mulla on paljon kehityttävää. Mutta olen valmis tekemään sen, ja olen kehittynyt jo ihan hullun paljon.

Veitolan palaute Evelinalle hämmästytti myös osaa katsojista. Sian Chandelier-biisin tulkinneelle Evelinalle Veitola sanoi, että on iloinen tämän osallistumisesta kilpailuun, koska nyt hän näkee, että Evelina osaa muutakin kuin meikata hienosti Instagram-kuvissaan.

Kuuntele Benjaminin ja Pete Parkkosen koko haastattelu YleX Aamussa: