Hyppää pääsisältöön

YleX esittää: Kriitikot ja musadiggarit hurmannut Blossoms saapuu Tavastialle

YleX:n Anne Lainnon mielestä Blossomsin keikalle voi ottaa mukaan supercoolin hipsterikaverin tai oman äidin.

Brittiyhtye Blossoms // Kuva: Promokuva

Muokattu 27.1.2017: Yhtyeen Baltian maiden konserttien lisäksi Blossomsin Helsingin Tavastialle 20. helmikuuta suunniteltu keikka on peruttu peruuntuu.

Blossoms on noussut nopeasti tuntemattomasta brittibändistä kansainvälisesti kiitellyksi indie-poprockin suunnannäyttäjäksi.

Ja he saapuvat Helsinkiin YleX:n ja Live Nationin järjestämälle keikalle!

Keikka järjestetään Helsingin Tavastialla maanantaina 20. helmikuuta. Ja tätä bändiä kannattaa odottaa: Blossoms nousi debyyttialbumillaan suoraan brittilistan kärkeen. Se nousi myös BBC:n arvostetun Sound of 2016 -listalla sijalle neljä.

Blossomsin Charlemagne-biisi soi parhaillaan myös YleX:llä.

YleX:n Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkosen mielestä Blossoms kuuluu ehdottomasti tämän hetken kiinnostavimpiin brittipoprock-bändeihin. Blossomsin At Most A Kiss soi tammikuussa Kokkosen Viikon tehona.

- Ihan sairaan kova keikka on luvassa. Näin heidät livenä Eurosonic-festareilla alkuvuodesta, ja keikalle piti mennä etuajassa, että sinne mahtui.

Uuden musiikin aamuvuoron Anne Lainto kuvailee Blossomsia kuin lempeämmäksi Arctic Monkeysiksi tai räväkämmäksi The 1975:iksi. Bändin soundi on lempeä, kaunis ja orgaaninen.

- Tavastialle voi ottaa mukaan sekä supercoolin hipsterikaverin että oman äitinsä.

Liput Blossomsin Tavastian-keikalle tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 6. lokakuuta kello 9.

Lähitulevaisuudessa on luvassa muitakin YleX esittää -keikkoja. Marraskuussa tanskalaispoppari nousee Helsingin The Circuksen lavalle, ja helmikuussa Helsingin jäähallissa esiintyy The 1975.

Lue myös:

YleX esittää: Brittibändi The 1975 saapuu Helsinkiin 

YleX esittää: Kuuma elektropoppari MØ klubikeikalle Helsinkiin