Hyppää pääsisältöön

Nyt Kekkeroossit kynä käteen ja mielikuvitus töihin – voit päästä Kimmon etkoille!

Kimmon 3. kausi alkaa 10.11.2016!
Kimmon 3. kausi alkaa 10.11.2016! Kuva: Yle jussi vatanen,Malla Malmivaara,Kari Hietalahti

Nyt Kekkeroossit kynä käteen! Keksi raflaavat repliikit kuvaan ja voit voittaa pääsyn Kimmo-sarjan etkoille 3.11.2016.

Kimmon 3. kauden kunniaksi pistettiin pystyyn kisa, jossa on tarjolla 15 onnekkaalle avecilliset liput Kimmo-aiheisille kinkereille. Illan aikana saadaan ensimmäiset maistiaiset tuoreesta tuotantokaudesta, kuullaan näyttelijöiltä sarjan teosta sekä nautitaan huurteista aidoista ja alkuperäisistä HPPH-tuopeista.

Mitäs helvettiä tässä tapahtuu?

Keksi replat ja voita liput Kimmon etkoille 3.11.2016!
Keksi replat ja voita liput Kimmon etkoille 3.11.2016! Kuva: Yle jussi vatanen,Malla Malmivaara

Kerro oma ehdotuksesi puhekuplien täytteeksi. Lähetä ehdotuksesi repliikeiksi sunnuntaihin 16.10. mennessä osoitteeseen: kimmo3@yellowfilm.fi. Parhaat ehdotukset voittavat kaverinsa kanssa pääsyn Kimmon etko-kinkereille Helsinkiin 3.11. klo 18 - 21. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti 17.10.
HUOM! Kilpailu on K-18. Alaikäinen voi osallistua tapahtumaan huoltajan seurassa.

Kimmon kolmannen kauden alussa Kimmo (Jussi Vatanen) ja Ulla (Malla Malmivaara) ovat vihdoin viimein saaneet toisensa, mutta kaikki ei ole mennyt aivan kuten Kimmo kuvitteli; Ulla on päässyt töihin presidenttikampanjaan, joka vie hänen kaiken aikansa. Kimmo on sen sijaan työttömänä hoitaen lähinnä kotiaskareita. Kun Kimmo törmää omapäiseen ja persoonalliseen Piiaan (Anna-Elisa Hannula), ja Ulla myöhästyy jälleen kerran sovitulta illalliselta, Kimmo tekee suhteesta omat johtopäätöksensä. Soppaa hämmentää entisestään Ullan kollega Riku (Miika Laakso), joka on auttamattoman ihastunut Ullaan.

Toisaalla Nissinen (Kari Hietalahti) juontaa Steffen (Tommi Liski) kanssa maan suosituinta talk show’ta HPPH:ta (Haista paska, painu helvettiin). Ramin (Kari Ketonen) yhteiselo Birgitan (Helena Rängman) kanssa natisee liitoksissaan, ja Rönni (Mikko Leppilampi) on puolestaan liittynyt outoon lahkoon.

Koska Kimmo on jälleen rahapulassa, ajautuu hän epäonnisten sattumusten kautta töihin Nissiselle - juuri samaan aikaan, kun Ullan presidenttiehdokas Martti Kangas (Taneli Mäkelä) on saapumassa Nissisen ja Steffen talk show:n vieraaksi. Tämä on kuitenkin vasta alkua Kimmon, Ullan ja kumppanien yhteisille, ja entistä hulluimmille uusille seikkailuille…

Kimmon 3. kauden ensimmäiset osat 1 - 7 Yle Areenassa 10.11.2016.

Kimmon ensimmäinen ja toinen kausi katsottavissa Yle Areenasta vielä reilut kaksi vuotta!

Mistä kaikki oikein sai alkunsa? Katso legendaarinen ensimmäinen jakso: