Hyppää pääsisältöön

Euroviisu-hittejä livenä maailman lasten hyväksi

Katri Helena
Katri Helena nenäpäivä

Nenäpäivä muistuttaa, että viihteen ja huumorin voimalla voidaan auttaa maailman lapsia. RSO esittää 3.11. kapellimestari Jaakko Kuusiston johdolla Kaikkien aikojen Euroviisut maailman lasten hyväksi! Konsertissa legendaarisia Euroviisu-hittejä Nenäpäivän hengessä tulkitsee kymmenen kovaa kotimaista nimeä. Konsertin lipputuotot lahjoitetaan vuoden 2016 Nenäpäivä-keräykseen.

Nenäpäivän avulla lapset ympäri maailman saavat mahdollisuuden hyvään elämään – ravintoon, turvaan, koulutukseen ja terveyteen. Konsertin kautta suomalaiset voivat osallistua maailman lasten hyväksi tehtävän työn tukemiseen: ostamalla konserttilipun tai tekemällä kertalahjoituksen Nenäpäivälle konserttilähetyksen aikana.

Kaikkien aikojen Euroviisut – RSO Nenäpäivän hyväksi
to 3.11.2016 | klo 19.00–20.30 | Musiikkitalo, Helsinki
Kapellimestari: Jaakko Kuusisto
Juontajat: Jaana Pelkonen ja Mikko Leppilampi
Musiikin voimalla maailman lapsia auttavat Nenäpäivän tukijat:
Mukana mm. Katri Helena, Paula Koivuniemi, Maria Ylipää, Emma Salokoski, Diandra, Kojo, Marzi Nyman ja Rajaton.

Biisilista:
Sata salamaa
Varjoon – suojaan
Fantasiaa
La dolce vita
Valoa ikkunassa
Sibelius: Valse triste
Katson sineen taivaan
Päivä kahden ihmisen
Laiskotellen
Tipitii
Hengailllaan
Sing It Away
Hard Rock Hallelujah

Konsertti lähetetään suorana Yle TV1:ssä, Radio Suomessa ja verkossa yle.fi/rso.

Kommentit
  • "Beethoven kehittää jatkuvasti uusia tapoja rikkoa odotuksia"

    Hannu Lintu ja Stephen Hough haastattelussa.

    RSO:n kevätkausi päättyy Beethovenin pianokonserttojen kokonaisesitykseen 22.-23.5. Musiikkitalossa. Konsertit johtaa ylikapellimestari Hannu Lintu ja solistina esiintyy Stephen Hough. Lotta Emanuelsson haastatteli Lintua ja Hough'ia ja kysyi mm. miten Beethoven uudisti konserton lajiperinnettä.

  • 24-vuotias Emilia Hoving johtaa RSO:n konsertin Pablo Heras-Casadon tilalla 3.5.

    Konsertin ohjelma ei vaihdu.

    Kapellimestari Pablo Heras-Casado on joutunut sairastumisen takia peruuttamaan esiintymisensä RSO:n konsertissa 3.5. Hänen tilallaan johtaa vain 24-vuotias Emilia Hoving, joka on toiminut kevätkauden RSO:n assistenttikapellimestarina. Konsertin ohjelma ei vaihdu – ohjelmassa on Bernd Alois Zimmermannin Dialoge kahdelle pianolle ja orkesterille sekä Brucknerin 2. sinfonia.