Hyppää pääsisältöön

Seiska: Robin esiintyy uudella Vain elämää -kaudella – tätä kaikkea sarjan nuorin osallistuja toisi ohjelmaan

Seiska-lehden saamien tietojen mukaan Robin esiintyy Vain elämää -sarjan tulevalla kaudella. Jos tieto pitää paikkansa, emme malta odottaa, millainen Robbari tv-katsojien ääreen saadaan.

Robin Ruisrockin Rantalavalla // Kuva: Annika Miettinen

Poppari Robin kommentoi vielä viime vuonna, että on liian nuori osallistumaan Vain elämää -ohjelmaan. Seiska-lehden tietojen mukaan nyt 18-vuotias tähti on kuitenkin sarjan tulevan kauden uusi kiinnitys.

Seiska on paljastanut sarjan tähtiä aikaisemminkin, joten uskallamme toiveikkain mielin odottaa, mitä kaikkea Robin toisi ohjelmaan.

Energinen Robbari olisi kataloginsa puolesta loistava valinta, sillä biisejä artistilla riittää. Lisäksi Robinin päivänä olisi hauskaa nähdä, miten hurjiin temppuihin hän saisi muut artistit houkuteltua.

Seiskan mukaan tulevalla kaudella esiintyy myös Laura Voutilainen, Yön nokkamies Olli Lindholm, Sunrise Avenuen Samu Haber, Irina ja räppäri Nikke Ankara. Yksi naisartisti on vielä valitsematta.

Haluamme nähdä lavalla Robinin energiaa, joka toisi varmasti myös nuoria katsojia tv:n äärelle. Entä miltä kuulostaisivat esimerkiksi Samu Haberin tai Nikke Ankaran versiot biiseistä Kesärenkaat, Boom Kah ja Milloin nään sut uudestaan?

Sen lisäksi, että tulevalle kaudelle on luvassa liuta kiinnostavia artisteja, Seiskan tietojen mukaan tuleva kausi kuvataan poikkeuksellisesti jo alkuvuonna 2017 Espanjan Aurinkorannikolla, eikä alkukesästä Hirvensalmella.

Nelonen ei ole kertonut virallisesti seuraavan kauden artisteja, vaan heistä on yleensä tiedotettu vasta myöhemmin keväällä. Huh huh. Jäämme jännityksellä odottamaan.

Lue myös:

Vain elämää -biisit valloittivat Spotifyn kärjen – Mikael Gabriel: "Näänkö mä vaan unta?"

Vain elämää tulee taas – nähdäänkö nämä tähdet Satulinnassa?

Seiska: Tässä ovat uudet Vain elämää -tähdet