Hyppää pääsisältöön

Ylen suosikkisarja palaa ruutuun – tässä ovat uudet au pairit

Au pairit -sarjan neljännellä kaudella matkustetaan Kanadan Vancouveriin, jossa Mona, Sanna, Vanessa ja Roni etsivät elämälleen uutta suuntaa ja sisältöä.

Uudet au pairit. // Kuva: Yle/Jori Heikkinen

Suosittu Au pairit -sarja saa jatkoa ensi keväänä. Tällä kertaa nuoret lähtevät etsimään itseään Vancouverista.

Mukana ovat 19-vuotias Sanna Jalonen Helsingistä, 20-vuotias Roni Ruotsalainen Turusta, 18-vuotias Mona Karttunen Lempäälästä ja 21-vuotias Vanessa Pauloff Porvoosta.

Jalonen ei ole opiskellut tai tehnyt töitä peruskoulun jälkeen. Hän on kärsinyt kiusaamisesta, joka on liittynyt hänen seksuaaliseen suuntautumiseensa. Tyttöystävästään vastikään eronnut Sanna ei ole juurikaan matkustellut. Hän pääsee Kanadassa hoitamaan yksinhuoltajaisän 10-vuotiasta poikaa.

Porukan ainoa mies Roni Ruotsalainen kuvailee itseään lapsenmieliseksi heittäytyjäksi, joka pitää lasten parissa työskentelystä. Hän on suorittanut siviilipalveluksen eikä tiedä vielä, mitä tekisi tulevaisuudessa. Roni saa hoidettavakseen 1-, 3- ja 5-vuotiaat tytöt.

Karttunen tunnetaan myös tubettaja Mona Ilonana. Hänellä on lähes 70 000 tube-seuraajaa. Uusien videoaiheiden lisäksi Mona odottaa reissulta uusia kohtaamisia ja tatuoitujen miesten kohtaamista. Hän kaitsee 7-vuotiasta tyttöä. Monalla on asunnossa huone, mutta siinä ei ole lainkaan ovea.

Pauloff työskentelee mallina ja tarjoilijana ja tähtää muotisuunnittelijaksi ja televisiotöihin. Hän kuvailee itseään draamakuningattareksi ja sanoo olevansa erittäin herkkä toisten ihmisten energioille ja mielialoille. Hän on tottunut olemaan porukan päähahmo. Vanessalla ei ole au pair -perhettä odottamassa Kanadassa, vaan hän aikoo etsiä sen itse.

Aiemmin Au pairit -sarjaa on kuvattu Lontoossa, Los Angelesissa ja Sydneyssä.

Lue lisää au paireista.

Lue myös:

Au pairit Australiassa -Henrietta YleX:lle: Näin rumasti minun ja Scottin suhde todella päättyi

Au pairit Australiassa -Susa: Välillä on hauskaa järkyttää ihmisiä