Hyppää pääsisältöön

Evelina ääninäyttelee pääroolia Trolls-elokuvassa: "Disney-lapsuudestani oli hyötyä"

Poppari Evelina tunnustautuu valtavaksi Disney-piirrettyjen faniksi.

Evelina

Evelinaon tällä hetkellä äärimmäisen kiireinen. Laulaja julkaisee tässä kuussa debyyttialbuminsa ja on mukana Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Lisäksi poppari ääninäyttelee uudessa Trolls-elokuvassa.

Trolls-leffassa Evelinan ääni kuuluu piirretyn toiselle päähenkilölle Poppylle, joka on ikuinen optimisti ja trollien iloinen johtaja. Laulajalla ei ollut aiempaa kokemusta ääninäyttelemisestä.

- Oon kasvanut Disney-elokuvien lämpimässä halauksessa, mutta siinä kokemukseni piirretyistä, Evelina kertoo YleX Viikonlopun haastattelussa.

- Disney-lapsuudestani oli selvästi hyötyä. Tiesin, miten paljon pitää laittaa överiksi, artisti jatkaa.

Suosikkianimaatiokseen Evelina nimeää muun muassa Frozenin. Muusikon fanitkin tietävät, että se on yksi laulajan lempielokuvista.

- Saan usein Frozen-aiheisia lahjoja. Ja itken elokuvan aikana joka kerta noin 8 kertaa.

Tänä viikonloppuna Evelina on liekeissä Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Tällä kertaa osallistujat vetävät rap-biisejä, ja Evelina on valinnut kappaleekseen Eminemin The Real Slim Shadyn.

- Asteikolla yhdestä kymmeneen, mua jännittää tasolla 12, Evelina sanoo.

Lue myös:

Biisianalyysissä Ei filtterii: Evelinan uutuus ei kerrokaan Instagram-paineista

Tähdet, tähdet -ohjelmassa mukana Evelina, Pete Parkkonen ja Benjamin

Mikä on ultimaattinen kesäbiisisi, Evelina? 

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.