Hyppää pääsisältöön

Akuutti kysyy: Oletko sinä suorittaja?

Oletko sinä suorittaja -kysely
Oletko sinä suorittaja -kysely Kuva: Yle, Tero Kyllönen akuutti

Suorittamisesta ja suoriutumisesta puhutaan nykyään paljon. Elämän joka osa-alueella pusketaan eteenpäin to do -listojen merkintöjä yliviivaten – mitä enemmän kalenterimerkintöjä ja tekemistä, sen parempi ihminen. Liikunta ja ruokailutkin ovat lipsahtaneet nautinnon sijaan kontrolloiduksi tekemiseksi. Tulevatko vaatimukset ulkopuolelta vai luommeko tarpeen äärimmilleen viritetystä elämästä itse? Mitä liiallinen suorittaminen ihmiselle tekee? Missä kulkee hallitun ja liiallisen suorittamisen raja?

Oletko sinä suorittaja?

Onko sinulla kokemuksia suorittamisesta ja suorittajuudesta? Kerro meille oma tarinasi nimettömänä, mutta merkitse kirjoitukseesi sukupuolesi sekä ikäsi. Paina lopuksi LÄHETÄ-nappia. Julkaisemme kirjoitukset viikon lopussa suorittamista käsittelevän artikkelin yhteydessä.

Akuutti – elämänmakuisia tarinoita ja ajankohtaista asiaa terveydestä. Liity joukkoomme Facebookissa!

Lisää ohjelmasta

perhe vanhemmat ja lapset istuvat sohvalla iloisina
perhe vanhemmat ja lapset istuvat sohvalla iloisina Kuva: Tommi Parkkinen/Yle uusperheet,parisuhde,terapia,Järvenpää,lapset (perheenjäsenet),Itsetuntemus