Hyppää pääsisältöön

Puoli seiskan viikon vieraat: Pauliina Laitinen-Littorin, Meeri Koutaniemi, Terhi Panula ja Riikka Lehtonen

Puoli seiskan vieraat viikolla 42.
Puoli seiskan vieraat viikolla 42. Kuva: Yle Puoli seitsemän

Tällä viikolla Puoli seiskan studio on täynnä naisvoimaa.

Tiistai 17.10. Pauliina Laitinen-Littorin

Viikon ensimmäinen vieras, taideasitantuntija Pauliina Laitinen-Littorin fanittaa Mannerheimia ja kuuluu useampaan kuninkaalliseen klubiin.
Tiistain lähetyksessä selviää, miksi harmonia on kaiken a ja o ja miten taidetta pitäisi oikeaoppisesti ripustaa.

Keskiviikko 18.10. Meeri Koutaniemi

Keskiviikkona tapaamme Meeri Koutaniemen. Meeri on lukuisia kertoja palkittu valokuvaaja, joka on työskennellyt hyvin laajalti eri puolilla maailmaa ja jonka kuvia on julkaistu muun muassa arvostetussa yhdysvaltalaisessa Time-aikakauslehdessä.
Vuonna 2014 Koutaniemi herätti huomiota ja saavutti tunnustusta Helsingin Sanomissa julkaistulla kuvareportaasilla kenialaiseen maasai-heimoon kuuluvien nuorten tyttöjen ympärileikkauksista. Hänet on kahdesti palkittu vuoden lehtikuvaajana Suomessa.

Torstai 19.10. Terhi Panula

Vieraana näyttelijä Tehi Panula. Otamme suoran yhteyden Tamperelle työväenopiston Klovneria-kurssille jossa opetellaan mokaamaan. Studiossa puhumme muunmuassa naisista komedian tekijöinä.

Perjantai 20.10. Riikka Lehtonen

Perjantaina Suomen menestynein lentopalloilija Riikka Lehtonen paljastaa, jatkuuko ura vai ei. Lokakuu on parasta aikaa leijan lennättämiseen ja studiossa annamme ohjeet yksinkertaisen paperileijan tekoon.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän