Hyppää pääsisältöön

Ulkolinja: Clinton vastaan Trump

Ulkolinja esittää juuri vaalien alla valmistuvan dokumentin Clinton vastaan Trump.
Uusi kaksiosainen dokumentti hahmottaa Hillary Clintonin ja Donald Trumpin henkilökuvaa. Ulkolinja esittää juuri vaalien alla valmistuvan dokumentin Clinton vastaan Trump. ulkolinja: clinton vastaan trump

TV1 torstaina 27.10.2016 klo 22.50 - 23.50 ja torstaina 3.11. klo 22.00 - 23.00, uusinta keskiviikkoisin klo 23.05
Yle Areenassa 90 päivää

Yhdysvaltain presidenttiehdokkaat Hillary Clinton ja Donald Trump jakavat äänestäjien mielipiteitä enemmän kuin ketkään muut ehdokkaat aikaisemmin.

Ulkolinja esittää uunituoreen Clinton vastaan Trump -dokumentin, joka hahmottaa kahden erilaisen kandidaatin henkilökuvaa. Millaisen presidentin amerikkalaiset valitsevat?

Kahdessa osassa nähtävässä dokumentissa katsotaan otsikoiden taakse ja tutkitaan sitä, mikä ehdokkaita on ihmisinä muokannut, mistä he ovat tulleet, miten he johtavat ja miksi he haluavat tulla valituiksi vaikeimpaan kuviteltavissa olevaan työtehtävään.

Ohjelmaa varten on haastateltu kymmeniä ehdokkaat parhaiten tuntevia ihmisiä – ystäviä, perheenjäseniä, neuvonantajia ja vastustajia – sekä myös kirjailijoita, toimittajia ja politiikan sisäpiiriläisiä.

The Choice 2016. Tuotanto: PBS, USA 2016.

Lisää aiheesta:
TV1 keskiviikkona 9.11.2016 Ulkolinja: USA:n uudet vaikuttajat
Yle seuraa USA:n presidentinvaaleja
Yle Uutiset: USA:n vaalit

Lisää ohjelmasta

  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.