Hyppää pääsisältöön

Justin Bieberillä on jälleen vaikeaa kiertueella – nyt ongelmat johtuvat faneista

Poptähti on kyllästynyt faniensa kiljumiseen. Aiemmin Bieber kritisoi fanejaan ärsyttävistä Instagram-kommenteista.

Justin Bieber keikalla Oslossa vuonna 2015. // Kuva: EPA / Heiko Junge

Flegmaattinen Justin Bieber esiintyi Suomessa syyskuun lopussa Purpose-albuminsa myötä. Jo silloin monet miettivät, onko supertähdellä kaikki hyvin. Onko hän liian väsynyt kiertämään ympäri maailmaa?

Nyt spekulaatiot saavat vahvistusta, sillä Bieber ei jaksa enää kuunnella faniensa kirkumista. Yleensä maailmantähdet suorastaan yllyttävät ihailijoitaan huutamaan, mutta Bieberiä se ei enää kiinnosta.

- Voisitteko tehdä minulle palveluksen? Voitteko rentoutua edes pariksi sekunniksi? Ymmärrän kyllä, mutta olen vain metrin päässä teistä. Ja kuulen teidät. Arvostan rakkauttanne, se on mahtavaa. Mutta voitteko näyttää sitä jollain muulla tavalla? Huutaminen on vain niin vastenmielistä, Bieber spiikkasi keikallaan Englannissa.

Myös suomalaisfanit osoittivat syyskuisella keikalla rakkautensa tähteä kohtaan kiljumalla. Fanien sättimistä lukuun ottamatta, spiikki oli hyvin samanlainen kuin Helsingin Hartwall Arenallakin ennen Company-biisiä.

Bieber kertoi myös Suomessa, kuinka hänen on vaikeaa olla erossa ystävistään ja perheestään pitkillä rundeilla, mutta onneksi fanit pitävät hänelle sentään seuraa.

Katso video alta.

Lue myös:

Yleisö söi playback-Bieberin kädestä, vaikkei hän edes teeskennellyt laulavansa itse 

Justin Bieber veti playbackina lähes koko show’n – keikkajärjestäjä: Sopimuksen mukaan artisti tekee, mitä tahtoo

Suomen oma popstara Robin näki Bieberin keikan – ja kertoo nyt, mitä mieltä itse on playback-laulamisesta