Hyppää pääsisältöön

Polttaako mieltäsi Syke-sarjaan liittyvä kysymys?

Sykkeen tähtinäyttelijät: Leena Pöysti, Iina Kuustonen ja Lena Meriläinen.
Sykkeen tähtinäyttelijät: Leena Pöysti, Iina Kuustonen ja Lena Meriläinen. Kuva: Yle Syke (tv-sarja)

Pyysimme innokkaimpia faneja lähettämään kysymyksiä Sykkeestä. Kilpailun kautta 60 fania voittivat paikan Sykkeen fanitapahtumaan 21.11.2016. Kilpailu on päättynyt, ja kysymyksiä tuli lähes 500! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Team Syke joutui tiukan paikan eteen, ja valitsi pitkän pohdinnan jälkeen saamastaan kysymysvyörystä 60 kiinnostavinta. Kysymykset tuli lähettää 27.10.2016 mennessä, jotta oli mukana kilpailussa. Kysymysten keksijät on nyt kutsuttu seuralaisensa kanssa sarjan fanitapahtumaan Helsinkiin 21.11.2016. Paikan päällä he pääsevät tenttaamaan sarjan näyttelijöitä, nauttimaan pikkupurtavaa, ja mikä parasta; näkemään Sykkeen 4. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa ennen muita. Paikalla draaman kaarta avaamassa myös sarjan luoja Petja Peltomaa.

Koostamme omaperäisimmistä, hauskimmista ja kekseliäimmistä kysymyksistä top-listan vastauksineen kaikkien fanien iloksi.

Iso kiitos kaikille osallistuneille!

Katsojaennätyksiä rikkoneen sairaalasarja Sykkeen neljännellä kaudella sarjassa uidaan syvissä vesissä. Sarjan päähenkilöt joutuvat kaikki katsomaan elämän yllätyksellisyyttä silmästä silmään. Sykkeen pääosissa nähdään Iina Kuustonen, Tiina Lymi, Leena Pöysti ja Lena Meriläinen. Ohjauksesta vastaavat Jäppi Savolainen ja Aleksi Mäkelä. 4. kauden pääkäsikirjoittaja on Terhi Arola. Ylelle sarjan on tuottanut Yellow Film & TV Oy.

Uudet Sykkeen neljännen kauden jaksot Yle Areenassa 1.1.2017 ja Yle TV2:ssa 4.1.2017.

Seuraa Sykettä myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!