Hyppää pääsisältöön

Save Syria -tukikonsertti

Save Syria -teksti punaisella pohjalla.
Save Syria -teksti punaisella pohjalla. save syria -tukikonsertti

Yle välitti Save Syria -tukikonsertin suorana maanantaina 24.10. Helsingin The Circuksesta. Mukaan oli tunnettuja laulajia, lauluntekijöitä ja muusikkoja antamassa tukensa Syyrian uhreille.

YK:n päivänä järjestetyn konsertin artistilista oli kattava: Maija Vilkkumaa, Scandinavian Music Group, Särre, Tuure Kilpeläinen, Bizzyiam, Jowan Safadi, Tuomo & Markus, Erin, Vuokko Hovatta, Minna Pensola, Refat Zin Eddin ja Fares Shems. Illan houseband: Eeva Koivusalo, Jiri Kuronen, Sami Kuoppamäki ja Tuomo Dahlblom. Konsertin juonsi Rakel Liekki.

Kaikki konsertin tuotot menevät sodan keskellä kamppailevien syyrialaisten tueksi ulkoministeriön kumppanuusohjelmassa mukana olevien avustusjärjestöjen kautta.

Teemasta lisää

Niklas Meltion verkkodokumentti: He katsovat kuolemaa silmiin.
Niklas Meltion verkkodokumentti: He katsovat kuolemaa silmiin. Kuva: all rights reserved ©niklas meltio verkkodokumentti
Kuva irakilaisesta vauvasta ja teksti "Bagdad–Rovaniemi".
Kuva irakilaisesta vauvasta ja teksti "Bagdad–Rovaniemi". bagdad–rovaniemi


Save Syria -tukikonsertin lahjoitusnumerot
Save Syria -tukikonsertin lahjoitusnumerot save syria -tukikonsertti
 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua