Hyppää pääsisältöön

Tubettaja Mikirotta söisi mieluummin raakaa sipulia joka päivä kuin luopuisi kukkakaaligratiinista

Kolmessa vuodessa suuren suosion saavuttanut Mikirotta eli Mikael Sundberg on tubettaja, kokki ja hengenpelastaja.

Mikirotta sekä YleX Jatkojen Jani ja Saara

Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluva Mikirotta eli Mikael Sundberg vieraili YleX Jatkojen Tubettajatorstaissa. Kolme vuotta videoita tehneellä Mikirotalla on Youtubessa tällä hetkellä yli 114 000 seuraajaa, mikä on aika saavutus, kun muistelee hänen ensimmäistä videotaan. Se nimittäin syntyi hetken mielijohteesta.

- Laitoin digikameran pöydälle ja aloin vain kuvata. Videota ei ole leikattu yhtään, Sundberg kertoo YleX Jatkojen haastattelussa.

Tubettamisen myötä Mikirotan elämä on kuitenkin muuttunut täysin. Hän on saanut tutustua lukemattomiin uusiin ihmisiin ja päässyt muun muassa räppäämään Tubecon-biisille, vaikka ei osaa omien sanojensa mukaan laulaa.

Onneksi Sundbergillä on laulamisen ja vlogaamisen lisäksi oikeakin ammatti – nimittäin kokki. Jos hän saisi valita ravintolan, jossa työskentelisi, hän kokkaisi Tomi Björckin ja Matti Wikbergin omistamassa Gaijinissa. Mutta tulevaisuudessa hän haluaa perustaa oman ravintolan.

Siellä olisi listalla luultavasti ainakin kukkakaaligratiini, joka on Sundbergin lempiruoka. Mikirotta rakastaa sitä niin paljon, että hän söisi mieluummin joka päivä raakaa sipulia kuin luopuisi gratiinista.

- Se on niin hyvää!

Tubettajaa kannattaa fanittaa myös siksi, että vuonna 2013 hän pelasti 2-vuotiaan lapsen hengen kovassa pakkasessa. Punainen risti palkitsi hänet esimerkillisestä toiminnasta.

Hieno mies.

Lue myös:

Tubettaja Tuure Boelius: "YouTube ei ole enää niin in"

Vanhemmat ovat niin pihalla tubettamisesta, että kieltävät sen – 13-vuotias perusteli vlogihaaveensa äidin blogissa

Tässä ovat Tubecon Awards -voittajat: Justimukselle ja Jaakko Parkkalille tuplavoitot

Vihaajat vihaa – tämän suositut tubettajat haluavat sanoa ilkeille anonyymeille