Hyppää pääsisältöön

Ylelle Itämeri-kirjeenvaihtaja

Marjo Näkki, toimittaja kirjeenavaihtaja Yle uutiset
Marjo Näkki, toimittaja kirjeenavaihtaja Yle uutiset Kuva: Derrick Frilund / Yle marjo näkki

Yleisradio tehostaa Itämeren alueen uutisseurantaa ensi vuonna.

Uudeksi Yle Uutisten Itämeri-kirjeenvaihtajaksi on valittu Marjo Näkki, 40. Hän työskentelee tällä hetkellä Ylen Baltian-kirjeenvaihtajana. Tehtävä alkaa 1.1.2017 ja on vuoden mittainen. Asemapaikka on Tallinna, Viro.

Yle valitsi Itämeren kirjeenvaihtajakohteeksi nopeasti muuttuneen turvallisuuspoliittisen tilanteen vuoksi. Turvallisuuspoliitiikan lisäksi kirjeenvaihtaja seuraa monipuolisesti Itämeren alueen ilmiöitä ja tapahtumia.

Lisätiedot:
Elina Ravantti, ulkomaantoimituksen päällikkö, Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminta,
p. 040 869 1281