Hyppää pääsisältöön

Tytöt ovat tulleet takaisin kaupunkin – Gilmoren tyttöjen uusimmalla trailerilla mukana myös maailman hienoin mies, Luke

Luke Danes on vaan niin cool.

Enää tasan kuukausi! Sitten, 25. marraskuuta, Netflixiin ilmestyy neljä 90 minuutin mittaista uutta GIlmoren tytöt -jaksoa.

Gilmoren tytöt on vuosina 2000–2007 esitetty draamakomedia, joka keskittyy yksinhuoltajaäiti Lorelai Gilmoren ja tämän tyttären Rory Gilmoren elämään kuvitteellisessa Stars Hollow'n pikkukaupungissa.

Siinä missä kesällä ilmestynyt edellinen traileri keskittyi vain Roryyn ja Lorelaihin, tuoreimmalla trailerilla esiintyy muitakin vanhoja tuttuja: muun muassa Lorelain äiti Emily, erikoinen sekatyömies Kirk, Sookie sekä Lorelain on-off-miesystävä Luke.

Ja kuten tiedämme, Luke on yksi maailman mukavimmista miehistä.

Katso tästä gif-kuva

Yleensä flanellipaitaan ja baseball-lippikseen pukeutunut kahvilanpitäjä on Lorelain hyvä ystävä, mutta halusi koko ajan olla enemmänkin. Sen vuoksi hän kohteli Lorelaita ja Rorya kuin kukkia kämmenellä: koska Lorelai ei kokkaa, Luke teki usein ruokaa kaksikolle. Kun Lorelain isä sai sydänkohtauksen, Luke sulki kahvilansa ja vei Lorelain sairaalaan.

Ja kun Lorelai oli mennä naimisiin Max Medinan kanssa, Luke rakensi häitä varten niin sanotun chuppahin, hääkatoksen.

Olisihan se ollut väärin, jos Luke olisi jäänyt nuolemaan näppejään. Näin ei onneksi käynyt, vaan lopulta kaksikko sai toisensa.

Katso tästä toinen gilf-kuva
http://giphy.com/gifs/red-tour-live-IUyoVgaZBcZWM via GIPHY Katso tästä toinen gilf-kuva

Trailerilla käydään läpi Roryn, Lorelain sekä Emilyn nykytilannetta. Vuonna 2007 esitetyssä toistaiseksi viimeisimmässä Gilmoren tyttöjen jaksossa Rory sai paikan toimittajana, joka seuraa tiiviisti Barack Obaman vaalikampanjaa. Nyt Rory on palannut takaisin Stars Hollowiin, eikä hänen uransa näytä menevän kovin hyvin.

Lorelai sanoo olevansa onnellinen Luken kanssa, mutta etsii silti suuntaa elämälleen. Emily sen sijaan käsittelee miehensä, Lorelain isän Richardin kuolemaa. Richard Gilmorea esittänyt Edward Herrmann menehtyi vuonna 2014.

Vanhoista suosikkisarjoista Gilmoren tyttöjen lisäksi tekee Twin Peaks, jonka uusi kausi ilmestyy vuonna 2017. Salaiset kansiot palasi ruutuihin alkuvuodesta 2016.

Lue myös:

Kahvimotit valmiiksi: Gilmoren tyttöjen uuden kauden traileri julkaistiin – Lorelai ja Rory eivät ole muuttuneet lainkaan

Twin Peaksin koko näyttelijäkaarti paljastettiin: mukana mm. Naomi Watts, Michael Cera ja edesmennyt Log Lady

Twin Peaks -fanit saivat ensimmäisen kurkistuksen uuteen kauteen – katso traileri

Onko kulttisarja Bel Airin prinssi tekemässä paluun?

Nyt se on virallista: hittisarja Salaiset kansiot palaa