Hyppää pääsisältöön

Kiehtova maailma: Salattu Italia

Italialaistaustainen toimittaja Alex Polizzi esittelee epätavallisempia matkavinkkejä Italiaan.
Italialaistaustainen toimittaja Alex Polizzi esittelee epätavallisempia matkavinkkejä Italiaan. Italialaistaustainen toimittaja Alex Polizzi esittelee epätavallisempia matkavinkkejä Italiaan. Kuva: ©Twofour yle tv1

TV1 tiistaisin 1. - 22.11.2016 klo 19.00 - 19.45, uusinta lauantaisin klo 8.05
Yle Areenassa 30 päivää

Italialaistaustainen toimittaja Alex Polizzi esittelee neliosaisessa sarjassa epätavallisempia matkavinkkejä Italiaan.

Polizzi matkustaa Pohjois-Italiasta saapasmaan eteläiseen kärkeen asti. Hän kiertää suurkaupunkeja kuten Rooma, Napoli, Venetsia ja Milano sekä vähemmän tunnettuja rannikkokaupunkeja ja maaseutua. Sarjaan on tulossa toinenkin tuotantokausi.

1.11. osa 1

Milloin on paras aika nähdä Markuksen tori Venetsiassa, entä miten Milanon perinteinen panettone-leipä valmistetaan?

8.11. osa 2

Italian keskiosassa sijaitseva Marche on syrjässä suurilta turistilaumoilta. Toimittaja Alex Pollizzi tutustuu sen kenkäteollisuuteen ennen kuin jatkaa Roomaan, jossa äreä rouva pitää maankuulua leipomoa.

15.11. osa 3

Lounais-Italiassa toimittaja Alex Pollizzi tutustuu Amalfin kuvankauniiseen rannikkoon ja kaoottiseen Napoliin. Elämää kuhisevan kadun varrelta löytyy kuitenkin ihanan rauhallinen keidas, jos tietää mistä etsiä.

22.11. osa 4

Harva Italian-matkaaja käy Apuliassa, mutta sen hiekkarannat ja viiniviljelmät ovat näkemisen arvoisia. Toimittaja Alex Polizzi tutustuu Materan erikoiseen aavekaupunkiin ja vierailee erikoisessa kansanjuhlassa.

Alex Polizzi´s Secret Italy. Tuotanto: Twofour Broadcast Ltd, Britannia, 2014. HD.