Hyppää pääsisältöön

Seiska: Cheek ja Elastinen yhteiskiertueelle – miten se sopisi Chekkosen saagaan?

Cheekin tempauksissa pääosassa on aina ollut räppäri itse. Miten kuvioon sopisi yhteisrundi vanhan ystävän Elastisen kanssa?

Elastinen fiittasi Cheekin paluukeikalla Blockfesteillä vuonna 2015. // Kuva: Katariina Salmi/YleX

Viihdelehti Seiskan tietojen mukaan Cheek ja Elastinen lähtevät yhteiselle kiertueelle tammikuussa. Lehti kertoo, että kiertue kattaa lähes koko Suomen, ja siihen sisältyy jäähalleja ja konserttisaleja.

Kiertue kuulostaa erikoiselta osalta Cheekin kolmiosaista saagaa, joka alkoi räppärin sanojen mukaan tämän Olympiastadionin keikkojen jälkeen. Ensimmäinen osa oli viime syksynä julkaistu triplaplatinaa myynyt Alpha Omega -levy, ja sitä seurannut massiivinen jäähallikiertue sekä dokumentti.

Saagan toinen ja toistaiseksi viimeisin osa oli lokakuun alussa julkaistu JHT – Musta Lammas -elämäkerta.

Cheekin aiemmissa tempauksissa on siis ollut aina puhtaasti kyse räppäristä itsestään, joten yhteiskiertue rap-kollegan kanssa olisi aivan erilainen osa saagaa.

Cheekillä ja Elastisella on kuitenkin pitkä historia, joten sen kannalta Seiskan tiedot kiertueesta eivät kuulosta aivan kaukaa haetuilta. Se, kuuluisiko kiertue Cheekin saagaan, on sitten aivan eri asia. Syyskuussa räppäri nimittäin intoili salaperäisesti klubikiertueesta, mutta ei virallisesti nimennyt sitä saagansa osaksi.

Elastisen levy-yhtiön kasvatista stadioneille

Elastisella on ollut iso rooli Cheekin uran nostattamisessa, sillä lahtelaisräppäri löi läpi Elastisen perustaman Rähinä Recordsin artistina. Elämäkerrassaan Cheek kuvaakin, miten kova paikka hänelle oli lähteä Rähinältä toteuttamaan omia visioitaan omassa levy-yhtiössään Liiga Musicissa, joka toimii musajätti Warnerin alla. Kiertue Elastisen kanssa olisi siis eräänlainen paluu juurille yhden kaikista tärkeimmän kollegan kanssa.

Lisäksi kaksikko on tehnyt yhteisbiisin Profeetat ja käynyt fiittaamassa toistensa keikoilla. Ela on nähty niin Cheekin stadionkeikoilla kuin paluukeikalla Blockfesteilläkin. Cheek sen sijaan saapui fiittaamaan Elastisen suurimmalle keikalle ELA Show'hun syksyllä 2015.

Isoista keikoista on siis kummallakin räppärillä kokemusta. Suomen jäähallit ovat Cheekille tuttuja Alpha Omega -kiertueelta. Elastinen puolestaan keikkailee marraskuun ajan Voimavirta-kiertueellaan, joka kattaa joukon suomalaisia konserttisaleja.

YleX ei tavoittanut Cheekin ja Elastisen edustajia kommentoimaan Seiskan väitteitä.

Lue myös:

Cheekin vaikeat hetket kollegojen kanssa – elämäkerta avaa vuosikausien riitaa huipputuottaja MGI:n kanssa ja vaikeaa lähtöä Rähinältä

Nämä asiat opimme Cheekistä elämäkerrasta – repiviä rakkaussuhteita, firman tilaama tsemppibiisi kymppitonnilla, sakkoja ja tuomioita

Cheekin ainoa vaihtoehto 

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.