Hyppää pääsisältöön

Jaakko Parkkali on tubeskenen uusi tähti: Hämmentää, kun fanit seuraavat joka paikkaan

Jaakko Parkkali alkoi tubettaa parhaan ystävänsä Arttu Lindemanin opeilla. Nyt Parkkali kiertää mukana Lindemanin rap-keikoilla tuplaajana.

Jaakko Parkkali ja YleX Jatkot

Vielä reilu vuosi sitten Jaakko Parkkali vain hengaili yhdessä parhaan kaverinsa Arttu Lindemanin kanssa. Parkkali oli usein mukana Lindemanin tubevideoilla, muttei vielä itse varsinaisesti ollut mukana skenessä.

Nyt tilanne on täysin toisenlainen. Parkkalin omalla tubekanavalla on yli 135 000 tilaajaa, ja hänet on palkittu Tubeconissa Yleisön suosikki -tunnustuksella ja Blog Awards -gaalassa Vuoden tubettajatulokkaana. Moni asia on siis toisin, ja nyt Parkkali on äärimmäisen tyytyväinen elämäänsä.

- Monet kyselee snäpissä, miten oon maanantaiaamunakin ihan superiloinen. Oon vaan tällä hetkellä tosi onnellinen, että saan tubettaa ja kiertää Artun kanssa keikoilla, Parkkali kertoo YleX Jatkojen Tubettajatorstaissa.

Videoiden tekemisen lisäksi Parkkali siis kiertää ympäri Suomea yhdessä nykyään räppiä tekevän Arttu Lindemanin ja poppari Ollien kanssa. Keikoilla Parkkali pääsee juontamaan ja tuplaamaan Lindemanin räppejä.

Parkkalilla on faneja ympäri Suomea, eivätkä kohtaamiset kyllästytä. YleX:nkin vierailun aikana Pasilassa oli joukko faneja tapaamisen toivossa. Tubettaja on onnellinen saamastaan huomiosta, vaikka se välillä hämmästyttääkin.

- Aina hämmentää, että onko ihmiset oikeasti tulleet jonnekin mun takia ja seuraavat mua melkein joka paikkaan. Se on kuitenkin tosi kivaa, kun jengi tulee paiskaamaan yläfemmoja, Parkkali sanoo.

Vaikka tubettaja on lyhyen ajan sisällä kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista vloggaajista ja kerännyt tunnustuksia, hän kokee edelleen olevansa oma itsensä.

- Palkinnot eivät muuta mua ihmisenä, on aina vaan sama Jaakko. Kun aloitin tubettamisen, päätin vain olla oma itseni.

Entä mitä mieltä Parkkali on seurustelemisesta? Kuuntele tubettajan haastattelu alta.

Lue myös:

Tubettaja Mikirotta söisi mieluummin raakaa sipulia joka päivä kuin luopuisi kukkakaaligratiinista

Tubettaja Tuure Boelius: "YouTube ei ole enää niin in"

Tubettaja Daniel Okas ei päässyt jatkoon Talentissa – nyt hänellä on levydiili Universalin kanssa 

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.