Hyppää pääsisältöön

Testaa, uinuuko sisälläsi potentiaalinen populismin kannattaja

Ihmisjoukko muodostaa poliitikon siluetin
Kenen joukoissa seisot? Saatat tietämättäsi olla potentiaalinen populistipoliitikon kannattaja. Ihmisjoukko muodostaa poliitikon siluetin Kuva: Shutterstock prisma studio

Tutkijat yrittivät pitkään löytää Donald Trumpin kannattajista jotain yhtä, yhteistä tekijää. Yllättäen se löytyi, kun tutkijat keksivät liittää vaalitutkimuksiin lasten kasvatukseen liittyviä kysymyksiä. Trumpin kannattajia yhdistää autoritaariset arvot. Mielenkiintoista on, että suuri osa ihmisistä ei edes tiedosta näitä arvoja itsessään. Testaa, oletko sinä tietämättäsi autoritaarinen - ja siis potentiaalinen populistipoliitikon kannattaja!

Vastaukset tallennetaan käyttäen Google Form -työkalua.

 

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua