Hyppää pääsisältöön

MTV EMA tulee taas – viikonlopun suurimmassa musatapahtumassa palkitaan ainakin Green Day ja myös tähtiräppäri G-Eazy juontaa

Ensi viikonloppuna selviää myös, kuka voittaa parhaan suomalaisesiintyjän palkinnon.

Justin Bieber kahmi palkintoja MTV:n EMA-gaalassa vuonna 2015. // Kuva: EPA

Tämän vuoden MTV Europe Music Awards -gaala näytetään suorana lähetyksenä ympäri maailman sunnuntaina 6. marraskuuta klo 22.00 alkaen Suomen aikaa. Gaala pidetään tänä vuonna Rotterdamissa, ja se on yksi maailman suurimmista musiikkitapahtumista.

Jo tässä vaiheessa tiedämme gaalasta sen verran, että Green Day voittaa MTV Europe Music Awards -gaalan globaali ikoni -palkinnon.

Gaalan uusimmiksi juontajiksi on vahvistunut jenkkiräppäri G-Eazy, brittiläiset laulaja-lauluntekijä Charli XCX ja räppäri Tinie Tempah sekä _Luther-_sarjastakin tuttu Idris Elba.

Palkintogaalan tuorein artistikiinnitys on The Weeknd, joka esittää uuden Starboy-sinkkunsa. Hän on ehdolla myös monissa palkintokategorioissa. Voi siis olla hyvin mahdollista, että hänet myös palkintaan gaalassa.

Muita MTV EMA -gaalan jo aiemmin julkistettuja tähtiesiintyjiä ovat muun muassa OneRepublic, Bebe Rehxa, Bruno Mars, Martin Garrix, Afrojack, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham ja Zara Larsson.

Gaalan juontajia ovat muun muassa G-Eazy, Bebe Rexha, Charli XCX, Tinie Tempah, Idris Elba, Jaden Smith, Nina Dobrev, Deepika Padukone, Jourdan Dunn sekä Winnie Harlow.

Parhaan suomalaisesiintyjän (Best Finnish Act) tittelistä kisaavat Vesala, Antti Tuisku, Teflon Brothers, Evelina ja Nikke Ankara.

Muokattu 4.11.2016: Lisätty juttuun, että myös Bebe Rexha juontaa gaalaa.

Lue myös:

Nämä suomalaisartistit ovat ehdolla MTV:n European Music Awards -gaalassa

Viisi mielenkiintoista hetkeä MTV:n EMA-gaalasta – Ruby Rose pukeutui spagettiin ja Justin Bieber putsasi palkintopöydän

MTV:n EMA-gaala lähestyy – Jenni Vartiainen ja Chisu edustavat Suomea Milanossa