Hyppää pääsisältöön

Teeman elokuvafestivaalin tunnushahmo on Buster Keaton – lataa upea juliste!

Teeman elokuvafestivaali 5 vuotta
Teeman elokuvafestivaali 5 vuotta Teeman elokuvafestivaali,teeman elokuvafestivaali 2016

Kirsi Kukkurainen on suunnitellut taas upean Teeman elokuvafestivaalin julisteen. Ja kuten aina, sen voi ladata ja tulostaa itse omalle seinälleen.

Juliste on ladattavissa PDF-tiedostona, ja sen oletuskoko on A3. Klikkaa kuvaa!

Teeman elokuvafestivaalin 2016 juliste.
Lataa juliste tästä Teeman elokuvafestivaalin 2016 juliste. Kuva: Kirsi Kukkurainen / Yle Teeman elokuvafestivaali,kirsi kukkurainen,elokuvajuliste,Buster Keaton
Teeman elokuvafestivaalin 2016 profiilikuvat
Teeman elokuvafestivaalin 2016 profiilikuvat Teeman elokuvafestivaali,teeman elokuvafestivaali 2016

Buster Keaton on vuoden 2016 elokuvafestivaalin tunnushahmo, ja hänen elokuvansa avaavat ja päättävät tapahtuman sekä aloittavat jokaisen festivaalipäivän. Katso festivaaliohjelma täältä!

Vuonna 2016 Teeman elokuvafestivaali viettää viisivuotisjuhlaansa. Kaikki alkoi vuoden 2011 Elokuvan juhlaviikosta, joka järjestettiin 10-vuotiaan Teeman kunniaksi vuonna 2011 ja oli suurmenestys. Juhlaviikkoa varten tehtiin kymmenen uutta julistetta kymmenelle elokuvalle, ja kun seuraavana vuonna järjestettiin Teeman elokuvafestivaali, juliste oli festivaalin ilmeen perusta, niin kuin se on ollut siitä asti.

Myös kaikki aiempien vuosien julisteet ovat edelleen ladattavina, ne löydät täältä!

Lue lisää:

Teeman elokuvafestivaali tulee taas!

Odotettavissa suurta kauneutta, outoutta, haikeutta, jännitystä ja iloa keskellä pimeintä syksyä! Teeman elokuvafestivaali järjestetään jälleen marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Nyt vietetään kotisohvien festivaalin viisivuotisjuhlaa.

Tarjolla on viisi päivää parasta elokuvaa: ensi-iltoja, klassikoita, Oscar-voittajia, avantgardea, animaatiota, komediaa, dokumenttia ja draamaa. 15 pitkää ja yhdeksän lyhyttä elokuvaa, joista puolet tv-ensi-iltoja. Sekä intoilua elokuvista.

Keskiviikosta sunnuntaihin 23.–27.11.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa