Hyppää pääsisältöön

Yle Areenan äly-tv-sovellukset päivittyvät

Yle Areenan logo
Yle Areenan logo Yle Areena

Uusien äly-tv-sovellusten tärkein ominaisuus on mahdollisuus kirjautua Areenaan Yle Tunnus -käyttäjätunnuksen avulla. Kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä Areenan ohjelmia suosikeiksi ja jatkaa katselua keskenjääneestä kohdasta. Päivitys tuo myös tv-kanavien suorat lähetykset katsottaviksi Areenaan. Lisäksi sovelluksen ulkoasua ja hakutoimintoa on parannettu.

Päivitettävät sovellukset toimivat seuraavissa laitteissa: vuosina 2013 ja 2014 julkaistut Samsung Orsay -laitteet, vuosina 2015 ja 2016 julkaistut Samsung Tizen -laitteet, LG:n vuoden 2014 jälkeen julkaistut WebOS-mallit sekä PlayStation 3- ja PlayStation 4 -pelikonsolit.

Sony Bravia- ja AndroidTV-laitteiden sovellukset eivät tällä kierroksella päivity.

Päivitetyt sovellukset ovat asennettavissa maksutta laitteiden sovelluskeskuksista, kun kukin yhtiö on hyväksynyt sovellukset. Sovellukset on tehty yhteistyössä ruotsalaisen Accedo-yhtiön kanssa.

Myös Panasonic on tiistaina 1.11.2016 julkaissut oman Areena-sovelluksensa. Sovellus perustuu Ylen tarjoamiin rajapintoihin, mutta Panasonic on toteuttanut sen itse. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kansainvälinen laitevalmistaja toteuttaa Ylen rajapintoihin perustuvan sovelluksen.

Lisätiedot:
Kari Haakana, palvelupäällikkö, Yle Areena
kari.haakana@yle.fi, p. 040 521 8151