Hyppää pääsisältöön

Puoli seitsemän goes Nenäpäivä!

Kahden Mikon vesipaastohaaste
Kahden Mikon vesipaastohaaste Kuva: Yle Puoli seitsemän,Nenäpäivä,Mikko Kekäläinen,Mikko Peltola

Kahden Mikon vesipaastohaaste

Puoli seitsemän on mukana auttamassa maailman lapsia, kun Mikko ”Peltsi” Peltola haastoi juontajamme Mikko Kekäläisen mukaan viiden päivän vesipaastolle. Paasto toteutetaan aikavälillä 7.-11.11.2016. Vesipaaston aikana herrat ovat sitoutuneet nauttimaan ravinnokseen ainoastaan raikasta hana- ja kivennäisvettä.

Vesi on rajallinen luonnonvara, ja maailman vesitilanne heikkenee jatkuvasti esimerkiksi ilmaston lämpenemisen ja saastumisen seurauksena. Vesi on elinehto, mutta tällä hetkellä lähes 800 miljoonaa ihmistä joutuu selviämään arjestaan ilman riittävää määrää puhdasta vettä. Haluamme, että maailman vesitilanteesta puhutaan.

Voit seurata Kahden Mikon vesipaastohaasteen etenemistä suorissa lähetyksissämme aikavälillä 8.-11.11.2016 sekä koko viikon ajan Puoli seiskan sosiaalisessa mediassa. Myös tätä artikkelia täydennetään koko viikon ajan.

Näin teet lahjoituksen

Lahjoituksen tekeminen on helppoa. Lähetä tekstiviesti Puoli7 numeroon 16499. Yhden viestin hinta on 10 euroa.

Täällä voit lahjoittaa halutessasi kerralla myös suuremman summan.

Katso täältä mitä lahjoituksellasi voidaan saada aikaan!

Mikä nenäpäivä?

Nenäpäivä-kampanjan avulla on hankittu varoja maailman lasten auttamiseksi vuodesta 2007 lähtien. Lahjoitusten avulla Nenäpäivän toiminnassa mukana olevat järjestöt ovat saaneet aikaan merkittäviä tuloksia. Työstä ovat hyötyneet lasten ja lasten perheiden lisäksi myös ympäröivät yhteisöt.

Nenäpäivää vietetään tänä vuonna jo 10. kertaa. Nenäpäivä-kampanja on käynnissä aikavälillä 27.10.–13.11.2016. Varsinaista Nenäpäivää vietetään perjantaina 11.11.2016.

Lisätietoja Nenäpäivästä täällä!

Miten vesipaastohaaste sujuu?

Päivä 1, Mikko

Päivä 1, Peltsi

Päivä 2, Mikko

Päivä 2, Peltsi

Päivä 3, Peltsi

Päivä 4, Peltsi

Päivä 4, Mikko

Päivä 5, Peltsi

Päivä 5, Mikko

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän