Hyppää pääsisältöön

Oo se kun oot näyttää haavoittuneen mutta vahvan Sannin – katso YleX Live

Sanni on historian toinen YleX Live -artisti. Mieletön multitalentti lauloi kolme omaa kappalettaan ja yhden coverin intiimillä keikalla. Julkaisemme nyt Oo se kun oot -hitin.

Historian toisessa YleX Livessä kutsuimme kymmenen fania kuuntelemaan Sannin keikkaa YleX:n tiloihin. Kolmantena kappaleena keikalta julkaisemme Oo se kun oot -biisin. Sanni levytti biisin Paperi T:n kanssa, mutta YleX Livessä hän esitti hitin yksin.

Biisiä voi pitää risteyskohtana Sannin uralla. Lelu-albumin kappaleissa esiintyi hieman itsetuhoinen ja apea minäkertoja, tuoreimmalla Sanni-albumilla taas kuullaan rakastuneen ja onnellisen ihmisen tarinoita.

Oo se kun oot on yhdistelmä näitä kahta maailmaa. Siinä kaksi pettymysten haavoittamaa ihmistä löytää toisensa ja yrittää rakentaa luottamusta, vaikka menneisyyden haamut kummittelevat takaraivossa.

- Oo se kun oot, elikkä mun uusin sinkku, on mulle tosi semmonen henkilökohtanen ja läheinen biisi. Sitä on tosi kiva vetää sen takia, koska on niin jotenkin sisällä siinä kappaleessa, Sanni kuvailee biisiä.

Vielä on näkemättä Sannin YleX Live -keikan cover-biisi! Muista siis seurata YleX:n YouTube-kanavaa täältä.

YleX kuuluu sulle – ja siksi tahdomme järjestää kuulijoillemme ja musafaneille jotain ainutlaatuista. YleX Live on intiimi keikkakokemus, joka tuo musiikin lähelle kuulijaa ja esittää uusia puolia artistista suurelle yleisölle.

Lue myös:

Sanni esittää kohua herättäneen Vahinko-hittinsä – katso YleX Live

Sanni vetää uuden levyn rajuimman kappaleen Moukarin – katso YleX Live

Biisianalyysissä Oo se kun oot: Sannin ja Paperi T:n muodostama lusikka on rakkauslaulu, jossa ei ole liikaa siirappia