Hyppää pääsisältöön

Artturi Laine, ensihoitaja

Juha-Tapio Arola pitää tippapussia ensihoitajan roolissa.
Juha-Tapio Arola pitää tippapussia ensihoitajan roolissa. Syke (tv-sarja),Juha-Tapio Arola

ARTTURI LAINE, 35 (Juha-Tapio Arola), on kokenut ensihoitaja, jolla on pilkettä silmäkulmassa. Artturi on realisti, joka on nähnyt työssään ihmisyyden traagisimmatkin puolet. Hän selviää vaikeista tilanteista huumorin ja sosiaalisuutensa avulla.

Artturi on onnellisesti naimisissa vaimonsa Tiinan kanssa ja heillä on kaksi lasta. Siitä huolimatta Artturi ei koskaan kieltäydy työvuoron jälkeisestä baari-illasta.

Iiris aloittaa työnsä ensihoitajana ja saa Artturin parikseen. Aluksi Artturi testaa Iiristä ja tämän taitoja – ottaa selvää, mitä tämä osaa. Hän laittaa Iiriksen tilanteisiin, joissa tämä joutuu ylittämään itsensä. Iiris saa lisää itseluottamusta ja heistä tulee läheisiä ystäviä.

Ensihoitajilla on hyvä yhteishenki ja he viettävät aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla. Artturi on tuttu näky sosiaalisissa tapahtumissa ja Iiris huomaa viihtyvänsä positiivista energiaa pursuavan miehen seurassa. Tosin Iiriksen on vaikea tulkita Artturia, tämä vaikuttaa olevan kiinnostunut, mutta puhuu taas seuraavassa hetkessä vaimostaan. Mitä Artturi haluaa – tietääköhän mies itsekään?