Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE – 100 tarinaa, 100 laulua

TV1 lauantaisin 10.12.2016 - 11.2.2017 klo 21.15 - 22.15, uusinta tiistaisin klo 19.00
Katsottavissa Yle Areenassa

Huippusuosittu, kahdella Kultaisella Venlalla palkittu SuomiLOVE marssittaa ruutuun 100 tuoretta tarinaa ja 100 tarinoihin liittyvää laulua. Luvassa on 11 uutta jaksoa pakahduttavan koskettavia kertomuksia rakkaudesta, välittämisestä ja ystävyydestä.

Artistikattaus kolmennella tuotantokaudella on komea. Mukana on yli 70 suomalaista esiintyjää tai yhtyettä kuten Eppu Normaali, Samuli Edelmann, Tuomari Nurmio, Sanni, Isac Elliot, Anssi Kela, Kaija Koo, Hector, Michael Monroe, Janna, Stratovarius, Arja Koriseva, Darude ja Katri Helena.

TV1:llä esitettävää uutta kautta luotsaavat uudet juontajat, Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.

SuomiLOVE – sata tarinaa välittämisestä ja rakkaudesta. Sata tarínoihin liittyvää laulua, henkilökohtaisesti esitettynä.
SuomiLOVEn tunnelmaa luotsaavat eteenpäin juontajat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. SuomiLOVE – sata tarinaa välittämisestä ja rakkaudesta. Sata tarínoihin liittyvää laulua, henkilökohtaisesti esitettynä. jenni pääskysaari

Jenni ja Mikko sydämellä mukana!

Jenni ja Mikko ovat innoissaan uudesta pestistä. Molemmat ovat seuranneet ohjelman edellisiä tuotantokausia kotikatsomosta käsin.

"Rakastan musiikkia ja tarinoita, ja SuomiLOVEssa on kyse vain ja ainoastaan niistä. Olen todella otettu siitä, että pääsen kertomaan ja välittämään näitä stooreja. En liikutu helposti, mutta tätä työtä en taatusti pysty tekemään kuivin silmin.
Upeat biisit, artistit ja sovitukset sekä aidot, ihanat ihmiset pitävät siitä huolen", Jenni sanoo.

"Olen sydämestäni tämän ohjelman fani! SuomiLOVE on ehdottoman hieno, rajoja rikkova suomalaisformaatti, jossa puhutaan vilpittömästi ja avoimesti rakkaudesta. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta, on sellainen olo kuin kotiin tulisi", Mikko miettii.

SuomiLOVE – sata tarinaa välittämisestä ja rakkaudesta. Sata tarínoihin liittyvää laulua, henkilökohtaisesti esitettynä.
Nämä ihastuttavat naiset ovat olleet jokaikisissä SuomiLOVEn studiokuvauksissa ensimmäisestä kaudesta lähtien. Kiitos Riitta, Maritta, Raili, Marjatta, Raija ja Riitta! SuomiLOVE – sata tarinaa välittämisestä ja rakkaudesta. Sata tarínoihin liittyvää laulua, henkilökohtaisesti esitettynä. yletv1

SuomiLOVE – suomalaisten rakkaustarinoiden uskomaton soundtrack

SuomiLOVEssa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta, joista jokaiseen liittyy jokin laulu. Ohjelmassa artistit pääsevät esittämään kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle, toisinaan tunnelmoidaan studiossa ja välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan.

SuomiLOVEssa rakkaus ole pelkkää romantiikkaa, vaan tarinat kertovat myös ystävyydestä, perhesuhteista tai vaikkapa fanittamisesta. Niissä on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, syvää surua ja suurta iloa.

Äänestä omaa suosikkikappalettasi!

Ohjelman musiikkinumeroista vastaavat huippumuusikoista koottu LOVEband sekä nimekkäät artistit. LOVEbandin lisämausteena toimivat Higher Ground -kuoro sekä Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble.

Kauden aikana katsojat voivat äänestää SuomiLOVEn lauluista omaa suosikkikappalettaan osoitteessa yle.fi/suomilove. Ohjelmasarja huipentuu lauantaina 18.2.2017 Sibeliustalolta suorana lähetettävään päätöskonserttiin, jossa julistetaan kauden suosituin rakkauslaulu.

Jaksoissa nähdyt musiikkiesitykset julkaistaan pidempinä versioina Yle Areenassa.

Lue lisää rakkaustarinoista ja musiikkiesityksistä:
SuomiLOVE

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

  Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

  Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.