Hyppää pääsisältöön

YleX Ensinäyttö: Sannin ja Paperi T:n kauan odotettu yhteisvideo Oo se kun oot on dramaattinen, ajoittain jopa ahdistava

Täydellinen eropari teki näyttävän videon, joka visualisoi komealla tavalla biisin sanoman.

Sanni ja Paperi T antavat uudella Oo se kun oot -musiikkivideolla dramaattisen kuvan siitä, millaista on olla angstisessa ihmissuhteessa. Kun on koko ajan pimeä yö, joka ei pääty koskaan. Kun ainoat valonpilkahdukset tulevat väreilevistä hehkulampuista.

Kun hieman ahdistaa, vaikka ei tarvitsisi.

- Vaikka biisi on vähän ahdistava, se kuitenkin kallistuu positiivisuuteen. Kehotetaan olemaan se kuin on, vaikka olisi millainen kakkapää, Sanni kertoo YleX:lle.

Oo se kun oot on kaikesta dramaattisuudestaan huolimatta rakkauslaulu. Siksi tuntuu jotenkin kummalliselta, että kappaleen musiikkivideolla sekä Sanni että Paperi T tarttuvat toisiaan kiinni takaapäin ja tekevät toistensa kurkun kohdalle viillon verenpunaisella huulipunalla. Mutta tällekin on syynsä.

- Haluttiin tuon tyyppisillä kohtauksilla kuvata sitä, että eihän siinä oikeasti satu mitään, mutta on olemassa hypotettinen mahdollisuus satuttaa toista kuolettavasti, Sanni sanoo.

"On olemassa hypotettinen mahdollisuus satuttaa toista kuolettavasti."― Sanni

Totta. Toinen kappaleen kertojista on aiemmissa suhteissaan joutunut petetyksi, eikä hän sen vuoksi voi luottaa nykyiseen kumppaniinsa. Hei, mikä rikkoi sut? En oo sellainen kuin muut mua ennen, biisissä lauletaan.

- Petetyksi tuleminen ja epälojaalisuus voi satuttaa tosi paljon ja tuntua tosi radikaalilta.

Paperi T oli Sannin pieni unelma

Sanni kertoo jutelleensa viime kesän aikana eri festareiden bäkkärillä Paperi T:n kanssa useita kertoja. Kun Oo se kun oot -biisi oli demovaiheessa, hän pyysi Paprua fiittaamaan kappaleelle.

- Mulla oli aina pieni unelma saada se jollekin mun biisille messiin, Sanni sanoo.

Poppari on aina tykännyt Paperi T:n mielenmaisemasta ja hänen tavastaan kirjoittaa. Oo se kun oot -kappaleen työstämisen aikana Sanni tykästyi myös Paperi T:n tapaan keskittyä tarkasti biisin asetelmaan. Sannin mukaan osa räppäreistä tekee lainit niin, että "ne jollain tavalla liittyy siihen biisiin". Paperi T sen sijaan hahmottaa kokonaisuuden ja muodostaa lyriikkansa niin, että ne palvelevat laulun sanomaa ja teemaa.

Musiikkivideon kuvauksissa Paperi T pääsi yllättämään Sannin erikoisella pukeutumisellaan: hänellä on yllään ledivalopaita, jota Sanni pitää vaatimattomasti "maailman tyylikkäimpänä".

- Mä tulin sinne settiin, kun Paprun osuuksia kuvattiin. Katsoin vaan, että ei ole totta, miksi mulla ei ole tuollaista, Sanni sanoo.

Lue myös:

Biisianalyysissä Oo se kun oot: Sannin ja Paperi T:n muodostama lusikka on rakkauslaulu, jossa ei ole liikaa siirappia

Erobiisien kuningatar Sanni tekee onnellisempaa musiikkia kuin koskaan