Hyppää pääsisältöön

Pitchaa itsesi Slushiin! Osallistu YleX:n kilpailuun ja voita liput vuoden tärkeimpään start up -tapahtumaan

YleX Etusivun arvovaltainen raati jakaa parhaalle pitchaukselle lippupaketin kasvuyritystapahtuma Slushiin.

YleX Etusivun lähetykset suorana kasvuyritystapahtuma Slushista 31.11.-1.12.

Haluatko päästä start up-skenen ytimeen? Onko sinulla mielessäsi maailman paras bisnesidea, mutta toteutus tuntuu mahdottomalta? Ei hätää, YleX Etusivu on täällä sinua auttamassa!

Etusivun Henkka ja Hanna jakavat torstaina 24.11. parhaalle pitchaajalle lippupaketin Suomen suurimpaan start up -tapahtumaan Slushiin.

Näin osallistut:

1. Keksi start up -idea. Idean ei tarvitse olla valmis bisneskonsepti tai toteutusta vaille valmis keksintö, vaan se voi olla vasta ajatus jostain, mitä olet aina halunnut tehdä.

2. Suunnittele pitchauspuhe. Mikä saisi muut innostumaan ideastasi? Miten esität ideasi minuutissa niin, että kaikki olennainen mahtuu mukaan?

3. Soita studioon! Etusivun raati arvioi yhdessä Slushin toimitusjohtaja Marianne Vikkulan kanssa ideat ja jakaa parhaalle pitchaukselle lippupaketin Slushiin.

Vai kiinnostaako tämän vuoden uutuus eli musiikkiin ja teknologiaan keskittyvä Slush Music päätapahtumaa enemmän? Twiittaa meille hashtageilla #ylex ja #slushmusic ja kerro, mikä on ollut tämän vuoden kiinnostavin musailmiö. Näin voit voittaa liput itsellesi ja kaverillesi Slush Musiciin!

Kuuntele YleX Etusivua torstaina 24.11. klo 12, soita 09 -148 2822 ja puhu itsesi Slushiin!