Hyppää pääsisältöön

Parisuhdeteko 2016 -tunnustus Pikku Kakkoselle

Pikku Kakkosen oranssipohjainen logokuva
Pikku Kakkosen oranssipohjainen logokuva Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen grafiikka

Pikku Kakkonen sai Vuoden Parisuhdeteko -tunnustuksen.

Valtakunnallisilla Parisuhdepäivillä luovutettiin Parisuhdeteko- tunnustuspalkinto Ylen Pikku Kakkoselle. Parisuhdekeskus Katajan valintaperusteluissa todettiin mm. seuraavasti:

"Palkinto myönnettiin tänä vuonna työryhmälle, jonka työ on jo pitkään, lähes 40 vuoden ajan tukenut lapsiperheiden elämää. Tämä innovatiivinen, pitkäikäinen ja sukupolvelta toiselle siirtyvä toiminta on tuttua lähes kaikille. Tämän toiminnan kautta on helpotettu lapsiperheiden arjen kiireitä ja annettu ruuhkavuosien keskellä eläville vanhemmille hetken hengähdystauko, ehkä myös parisuhdeaikaa. Pikku Kakkosella on ja on ollut merkittävä asema pikkulapsiperheiden elämässä vuosikymmenestä, lähes sukupolvesta toiseen. Ainutlaatuinen ja säännöllinen hetki koko perheelle".

Vuoden Parisuhdeteko -tunnustus julkistettiin 21.11. alkaneilla valtakunnallisilla Parisuhdepäivillä Helsingissä Kuntatalolla.

Parisuhdepäivät on valtakunnallinen parisuhde- ja perhetyön ammattilaisten koulutustapahtuma. Tavoitteena on lisätä tietoa vahvistavasta, ennaltaehkäisevästä parisuhdetyöstä: mahdollisuuksista, menetelmistä ja toimijoista ja auttaa kehittämään ammattilaisten parisuhdeosaamista. Parisuhdekeskus Katajan hallitus valitsee ja palkitsee vuosittain valtakunnallisilla Parisuhdepäivillä henkilön, henkilöt tai yhteisön, joka on vaikuttanut parisuhdeteollaan parisuhteiden hyvinvointiin.

Tiedote: Parisuhdekeskus Kataja on myöntänyt Parisuhdeteko 2016 -tunnustuksen Pikku Kakkoselle
http://www.parisuhdepaivat.fi