Hyppää pääsisältöön

Dokumenttiprojekti: Tuntematon totuus – Mikä Donald Rumsfeld on miehiään?

Oscar-palkittu dokumenttiohjaaja Errol Morris yrittää selvittää, mikä konkaripoliitikko Donald Rumsfeld on miehiään.
Yhdysvaltain entinen puolutusministeri Donald Rumsfeld kertoo oman näkemyksensä sotilaallisista operaatioista. Oscar-palkittu dokumenttiohjaaja Errol Morris yrittää selvittää, mikä konkaripoliitikko Donald Rumsfeld on miehiään. yle tv1,Donald Rumsfeld

TV1 maanantaina 6.8.2018 klo 21.30 - 23.10, uusinta sunnuntaina 12.8. klo 11.35
Katsottavissa Areenassa

Donald Rumsfeld on toiminut kahdesti Yhdysvaltain puolustusministerinä ja ollut senaatin jäsenenä neljän presidentin aikana.

Rumsfeld on ollut muokkaamassa amerikkalaista historiaa aina Vietnamin sodasta kylmän sodan vuosiin. Hän on osallistunut Persianlahden sotaan ja ollut mukana terrorismin vastaisessa taistelussa Irakissa vuonna 2003.

Oscar-palkittu dokumenttiohjaaja Errol Morris yrittää dokumentissaan (12) samaa, missä monet amerikkalaistoimittajat ovat epäonnistuneet. Hän haluaa saada selville, mikä Rumsfeld on miehiään.

Morris perää Rumsfeldiltä totuutta. Konkaripolitiikko kertoo oman versionsa muun muassa Irakin sodasta tapahtumista, anteeksipyytelemättä.

The Unknown Known. Tuotanto: NonStop Entertainment Ab, Yhdysvallat, 2013. Dokumentti on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2016.

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.