Hyppää pääsisältöön

Poikelus ja Hätönen kertovat, millaista se on, kun panettaa – katso seksisarjan ensimmäinen jakso

YleX:n iltapäivän kaksikon juttuja seksistä voi nyt seurata myös videolla.

 Nyt puhutaan seksistä! Siitä, kun panettaa, siitä, kuka panee ja ketä, seisokeista, runkkaamisesta ja siitä, miltä eka kerta tuntuu.

YleX:n ja Summerin uudessa videosarjassa Jenni Poikelus ja Alma Hätönen ruotivat seksiä ja seksiin liittyviä kysymyksiä joka tiistai. Naisten omin sanoin sarja on “vaarallisen informatiivinen ja kiusallisen yksityiskohtainen”.

Määritelmä pitänee paikkansa, kun jo ensimmäisessä osassa Hätönen kertoo seksiunistaan ja Poikelus siitä, miltä kiihottuminen tuntuu. Voit katsoa ensimmäisen jakson tämän jutun alusta.

Poikelus ja Hätönen, miltä tuntui, kun teidät pyydettiin juontajiksi seksi-sarjaan?

– Tää oli ihan odotettavissa. Oli jo ihan aikakin, että meidän asiantuntemus aiheesta jaetaan kaikelle kansalle, juontajat kertovat.

Sarja on tehty yhteistyössä Väestöliiton kanssa. Jokaisessa jaksossa myös rikotaan seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviä myyttejä. Ensimmäisessä jaksossa puhuttaa kiihottuminen, halu eli se, kun panettaa. Halu taas syttyy jokaisella eri asioista, eri tavoin ja on hyvä opetella tunnistamaan, mistä itse tykkää. Paineita omasta halusta tai haluttomuudesta ei kannata ottaa, Poikelus ja Hätönen muistuttavat.

Olette sarjassa aika avoimia... Mietittekö yhtään, mitä äiti ajattelee? Tai isi?

– Emme miettineet ollenkaan, ja siksi nyt ahdistaa, jos vanhemmat katsovat nämä jaksot. Saisiko näihin “Kielletty yli 50-vuotiailta” -merkinnän?

Säpinää XXX -sarja nähdään tiistaisin Yle Areenassa ja Youtubessa. Lisäksi samoja seksijuttuja kuullaan erittäin todennäköisesti myös kaksikon ohjelmassa.

Kenelle Poikelus ja Hätönen sitten suosittelevat uutta sarjaa?

– Kaikille, joita vähän hämmentää jutut itsessä tai muissa. Paitsi POIKELUKSEN TAI HÄTÖSEN VANHEMMILLE!!!!

Mitä kaikkea sarjasassa tullaan näkemään tällä kaudella? Tsekkaa traileri: