Hyppää pääsisältöön

UMK17 // Pressin kuvagalleria

UMK17: Krista Siegfrids
UMK17: Krista Siegfrids Kuva: Yle / Miikka Varila Uuden Musiikin Kilpailu,Krista Siegfrids,kumijoutsen

UMK17-kilpailijoiden ympärillä kävi kova kuhina pressitilaisuudessaa 23.11.2017.

UMK17

  • Euroviisut toukokuussa 2017 Ylen kanavilla

    Suomen edustaja on Norma John kappaleella Blackbird

    Euroviisut järjestetään Ukrainan Kiovassa 9.-13.5. Suomea edustaa Norma John kappaleella Blackbird. Semifinaalit ja finaali lähetetään suorina Ylen kanavilla. Norma John kilpailee ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 9.5. järjestysnumerolla 7.

  • UMK17 // Bileshown parhaat palat

    UMK17-voittajaksi vyöryi Norma John

    Mitä UMK17-showssa tapahtui? Katso kaikki: lähetys, musiikkiesitykset ja mahtavat valokuvat! UMK17-showssa valittiin euroviisuedustaja 2017. Uuden Musiikin Kilpailun 2017 voittoon vyöryi Norma John kappaleella Blackbird ja nappasi euroviisuedustajan tittelin.