Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVEn Jenni Pääskysaari katsoi 3. kauden ensimmäisen jaksoi ja pöyristyi

Jenni Pääskysaari on juontaa SuomiLOVEa kolmannella kaudella.
"SuomiLOVEssa ollaan edelleen vahvasti tekemisissä elämän ainutkertaisuuden kanssa", juontaja Jenni Pääskysaari sanoo. Jenni Pääskysaari on juontaa SuomiLOVEa kolmannella kaudella. jenni pääskysaari

SuomiLOVEn uusi juontaja Jenni Pääskysaari on päässyt katsomaan kolmannen kauden aloitusjakson ennakkoon. Nyt hän kertoo, mitä on luvassa.

Jenni Pääskysaari on yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka ovat nähneet SuomiLOVEn 3. kauden avausjakson ennakkoon. Ja se on toki aivan reilua, onhan hän ohjelman toinen juontajista. Jennin ja Mikko Leppilammen luotsaaman SuomiLOVEn uusi kausi alkaa lauantaina joulukuun 10. päivä, mutta Jenni avaa jo nyt salaisuuden verhoa ja kertoo, millaiset tunteet jylläsivät jakson aikana.
”Tämä on ihan hirveä ohjelma – koska se itketti niin paljon”, Jenni nauraa.

”Vakavasti puhuen jaksossa oli paljon sellaista, mistä minulla ei ollut tietoa studiokuvauksissa. Katsoin ohjelmaa siinä mielessä tuorein silmin. SuomiLOVEssa ollaan edelleen vahvasti tekemisissä elämän ainutkertaisuuden kanssa, mutta onneksi välissä on vapauttavaa naurua ja ilon pirskahduksia.”

Jenni kertoo, ettei katso ohjelmia, joissa on itse mukana. Ja siihen hänellä on pätevä syy: ”Kun näkee itsensä televisiossa, ei oikein voi keskittyä kokonaisuuteen, sitä vaan tuijottaa omaa tekemistä.”

”SuomiLOVEn ensimmäistä jaksoa katsoessa kävi kuitenkin niin, että unohdin olevani mukana, kun stoorit ja biisit veivät niin voimakkaasti mukanaan”, Jenni sanoo.

Hän on seurannut SuomiLOVEa kahden ensimmäisen kauden ajan ja osaa sitä kautta verrata tulevia jaksoja aiempiin.

”Tiedän, että niilläkin, jotka ovat katsoneet ensimmäiset kaudet, loksahtaa kolmannen kauden alettua leuat auki.”

Jenni nostaa tarinoiden lisäksi ohjelman oman LOVEbandin valokeilaan. Hänen mielestään bändin sovitukset ja esitykset ansaitsevat erityishuomion.

”Niiden pitäisi saada oma levynsä! Sekä LOVEbandin omat vedot että heidän tekemänsä sovitukset artistien mielirakkauslauluihin olivat fantastisia. Niissä käydään kiinni todellisiin klassikoihin yllättävillä sovituksilla, mikä on aina riskaabelia. Mutta LOVEband lunasti kaikki biisit”, Jenni hehkuttaa.

SuomiLOVEn 3. kausi TV1:ssä lauantaisin klo 21.15, alkaen 10. joulukuuta.

Kommentit