Hyppää pääsisältöön

Vaakakapina-tarinat: Haluatko kertoa suhteestasi omaan kehoosi tai saada asiantuntijalta vinkkejä kohti elämänmuutosta?

Vaakakapina: Kerro oma tarinasi. Kuvassa Jenny Lehtinen.
Vaakakapina - Jenny Lehtinen. Vaakakapina: Kerro oma tarinasi. Kuvassa Jenny Lehtinen. Kuva: Yle Kuvapalvelu vaakakapina,Jenny Lehtinen

Haluatko kertoa tarinasi painonhallinnasta, suhteestasi kehoon, elämänmuutoksesta tai sen yrityksistä laajemmalle yleisölle? Tai haluatko saada ravitsemusasiantuntija Patrik Borgilta, personal trainer Timo Haikaraiselta tai psykologi Satu Lähteenkorvalta vinkkejä alkavaan elämänmuutokseen?

Asiantuntijamme antavat minivalmennuksen muodossa neuvoja valituille henkilöille, ja tarinoitanne ja elämänmuutosvinkkejä julkaistaan Ylen verkkosivuilla koko vuoden 2017 ajan sekä kirjoitettuna että videomuodossa.

Vaakakapina alkaa 9.1.2017

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Yhteystietojasi käytetään vain yhteydenottoon vuoden 2017 aikana. Lisätiedot: Ylen toimintaa koskeva tietosuojalauseke.

Lopeta laihdutus, aloita elämä! Liity kapinajohtaja Jennyn joukkoihin Facebookissa. Vaakakapina laajentuu vuoden 2017 aikana verkosta niin televisioon kuin radioonkin.


Edit: Jutun otsikkoa ja juttua tarkennettu 16.1.2017 minivalmennuksen osalta: minivalmennus määritelty tarkoittamaan asiantuntijoiden vinkkejä valituille henkilöille.

  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina