Hyppää pääsisältöön

Komisario Maigret – Rowan Atkinson ranskalaisetsivänä

Komisario Maigret palaa toisen kauden jaksoin lauantaina 10.3.
Brittiläisessä minisarjassa ranskalaisetsivä Maigret´n roolissa nähdään näyttelijä Rowan Atkinson. Komisario Maigret palaa toisen kauden jaksoin lauantaina 10.3. Kuva: Peket Productions 2 Ltd Yle TV1,Rowan Atkinson

TV1 lauantaisin 7. - 14.12.2019 klo 22.00 - 23.30 (2. kausi uusintana), Areenassa

Georges Simenon on yksi Ranskan luetuimpia dekkarikirjailijoita ja komisario Maigret kenties tunnetuin ranskalainen romaanihenkilö.

Rikosklassikoista on tehty brittivoimin draamasarja Komisario Maigret (12), jossa kuuluisaa etsiväa näyttelee Rowan Atkinson.

1950-luvun Pariisisin sijoittuvasta rikosdraamasta Ykkönen esittää uusintana toisen tuotantokauden kaksi jännitystarinaa.

Toisen kauden ensimmäisessä tarinassa komisario Jules Maigret selvittää hollantilaisen jalokivikauppiaan surmaa. Toisessa tarinassa liikutaan Pariisin punaisten lyhtyjen alueella, kun Montmarten yökerhotanssija hakee turvaa poliisilta.

Draamasarjan pääosissa nähdään muun muassa Shaun Dingwall, Lucy Cohu, Leo Staar ja Aidan McArdle.

Maigret. Käsikirjoitus: Stewart Harcourt. Ohjaus: Ashley Pearce. Tuotanto: Maigret Productions, Ealing Studios, ITV/BBC, Britannia 2016 - 2017. Minidraaman ensimmäinen ja toinen kausi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2018.

Lisää ohjelmasta

Keskustele
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.