Hyppää pääsisältöön

Summerin joulukalenteri 2016

Meri Luukkanen ja Ani Nnebedum tonttulakeissa.
Meri Luukkanen ja Ani Nnebedum tonttulakeissa. Kuva: Ami Njie Summeri,joulukalenteri (tv)

Summerin joulukalenteri on tänä vuonna ympäri somea! Luukkuja ilmestyy YouTubeen, Instagramiin, Snapchattiin, Spotifyyn ja vaikka minne! Luvassa on yllätyksiä, iloista joulumieltä sekä arvontoja. Pysy siis kartalla, ettet missaa yhtäkään luukkua!

summeri luukku 24
summeri luukku 24 Summeri

Jouluaatto on täällä! Erittäin ihanaa ja rauhaisaa joulua kaikille! Tämän päivän luukku löytyy meidän instagramista, mee tsekkaa se! Vielä kerran, hyvää joulua!
Skip Instagram post
summeri luukku 23
summeri luukku 23 Summeri

Enää yksi yö jouluun! Tämän päivän luukussa katsotaan vähän taaksepäin sillä luvassa on Best Of Summeri 2016! Eli nyt päästään katselemaan Summerin parhaita paloja menneeltä vuodelta.
Mikä oli sun mielestä parasta Summerissa vuonna 2016?
summeri luukku 22
summeri luukku 22 Summeri

Ihan vielä ei ole aatto mutta MrJallu sai jo avata aika mieluisan joulupaketin.

Tän päivän luukussa myös Emma ja Milla näyttävät viimeset vinkit joululahjoihin! Onks sulla kaikki joululahjat jo hommattuna?
summeri luukku 21
summeri luukku 21 Summeri

21. päivän spesiaaliluukkuna Summerin joulukalenteri esittää: Tuuli ja Ani - That's Christmas To Me!

Video myös Youtubessa!
summeri luukku 20
summeri luukku 20 Summeri

20. päivä, eli enää neljä päivää jouluun! Tämän päivän luukussa tehdään hyvää. Osallistuttiin Hyvä Joulumieli -keräykseen, käy tsekkaa miten meillä meni. Miten sä voisit tuoda muille ihmisille hyvää joulumieltä?
summeri luukku 19
summeri luukku 19 Summeri

19. päivän luukussa puhutaan vähän jouluperinteistä! Joulua vietetään joka perheessä vähän eri tavalla, ja tänpäivän videolla Tume kertoo omasta jouluaatostaa ja perinteistä mitä siihen kuuluu.
summeri luukku 18
summeri luukku 18 Summeri

Kuulostaako tutulta, että kun joulu lähestyy nii stressii pukkaa ja paniikki iskee...Tän päivän luukussa Aikku antaa parhaat vinkit joulupaniikin hahmottamiseen!
summeri luukku 17
summeri luukku 17 Summeri

Lauantain luukku on taas kisa, josta voi voittaa Summeriaiheisia palkintoja. Osallistu kisaan Instagramissa kertomalla meille miten levität hyvää joulumieltä ympärillesi.
Skip Instagram post
summeri luukku 16
summeri luukku 16 Summeri

Myös FTW osallistuu Summerin joulukalenteriin, nimittäin 16. luukussa FTW:n J0P ja Glyffi koristelevat joulukuusia FTW-craftissa.
summeri luukku 15
summeri luukku 15 Summeri

Apua! Lahjapaperi loppui kesken lahjojen paketoinnin, mitä tehdä?! 15. luukussa Emma ja Milla näyttävät miten paketointi onnistuu ilman oikeaa lahjapaperia!
luukku14
luukku14 Summeri

Luukussa kaksi Meri kertoi asioita mitä hän rakastaa joulussa. Tänään luukussa 14 Tume vastaa tähän videon kertomalla mitä hän vihaa joulussa. Onks jotain mitä sä vihaat joulussa?
summeri luukku 13
summeri luukku 13 Summeri

Kolmastoista luukku on vierailu suklaataivaaseen! Aikku kävi ekaa kertaa tutustumassa suklaatehtaan saloihin ja oppi myös lisää suklaasta. Minkä tuomion Aikun ruokavalio sai?! Tsekkaa alta!
Summeri 2016.
Summeri 2016. joulukalenteri¨

Joulukalenterin kahdennessatoista luukussa Meri kertoo maailman oudoista jouluperinteistä.
summeri luukku 11
summeri luukku 11 Summeri

Joulukuun 11. luukusta löytyy behind the scenes -video Tumen ja Anin Tampereen reissusta.
summeri luukku 10
summeri luukku 10 Summeri

Kuka rakastaa joululauluja? Näitä biisejä kuuntelemalla saatat kääntyä joululaulujen vihaajaksi, koottiin listalle hämmentävän huonoja joululauluja.
summeri luukku 9
summeri luukku 9 Summeri

Etkö keksi mitä antaa joululahjaksi? Meri ja Ani jeesaa!
summeri luukku 8
summeri luukku 8 Summeri

Kahdeksannessa luukussa on jälleen JOULUARVONTA! ...ja koska tänään on suomalaisen musiikin päivä niin arvonta liittyy tietysti siihen. Arvonnassa palkintona on mahtava Summeri-paketti! Tsekkaa ohjeet alla olevan kuvan tekstistä tai meidän instagramista @ylesummeri. Onnea arvontaan!

Skip Instagram post

summeri luukku 7
summeri luukku 7 Summeri

Seitsemännessä luukussa tehdään Tumesta joulutarina. Mitähän Tume mahtaa tykätä tarinasta?
luukku 6
luukku 6 summeri

Kuudes luukku eli itsenäisyyspäivän luukku avautuu Summerin Snapchatissa! Summeri löytyy sieltä nimellä @ylesummeri. Summerin tyypit Aikku, Meri, Tume, Ani ja Jooseppi kertovat snäpissä, miten he viettävät itsenäisyyspäivää!
Summeri
Summeri Summeri

Viidennessä luukussa Aikku testaa, että mikä joulukalenteri on paras. Millainen joulukalenteri sinulla on?
Summeri
Summeri Summeri

Neljäs luukku on ensimmäinen JOULUARVONTA! Arvonnassa palkintona on mahtava Summeri-paketti! Tsekkaa ohjeet alla olevan kuvan tekstistä tai meidän instagramista @ylesummeri. Onnea arvontaan!
Skip Instagram post
Summeri
Summeri Summeri

Kolmannessa luukussa on vähän behind the scenes matskuu siitä, kun meijän jengi oli mukana YleX:n joulubiisin musavideon kuvauksissa. Käy tsiigaa!

Tästä voit mennä tsekkaa sen lopullisen YleX:n joulubiisin musavideon! Ketkä kaikki Summerilaiset bongasit?

Summeri
Summeri summeri

Toisessa luukussa Meri kertoo meille, miksi rakastaa joulua.
luukku
luukku summeri,Summeri

Ensimmäisessä luukussa otetaan mittaa siitä, kenellä on nopeimmat jouluaivot! Kyseessä siis JOULU kategoriahaaste! Kuka vie voiton?
 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.