Hyppää pääsisältöön

Dokumenttiprojekti: Tahdon terapiaa

Jukka ja Kristiina
Jukka ja Kristiina menivät naimisiin viisi vuotta sitten. Jukka ja Kristiina Dokumenttiprojekti,dokumenttiprojekti: tahdon terapiaa,Yle TV1

TV1 maanantaina 21.8.2017 klo 21.30 - 22.35, uusinta sunnuntaina 27.8. klo 12.25
Yle Areenassa 30 päivää

Tutkimusten mukaan suomalaiset harrastavat seksiä parisuhteessaan yhä harvemmin. Makuukammarin sijasta nyt käydään yhä useammin terapiassa.

Dokumentti Tahdon terapiaa kertoo Jukasta ja Kristiinasta, jotka avioituivat viisi vuotta sitten.

Kristiinan ja Jukan seksielämä hiipui pian avioliiton solmimisen jälkeen. Kristiinalle nousi pintaan nuoruusmuistoja, jotka hän luuli jo käsitelleensä. Seksi alkoi tuntua likaiselta, vaikka hän rakasti ja halusi Jukkaa. Pitkä seksitön kausi puolestaan yllätti Jukan. Riidat ja erimielisyydet veivät Jukan ja Kristiinan yhä kauemmas toisistaan.

Nyt pariskunta käy seksuaaliterapiassa pelastaakseen avioliittonsa. He istuvat terapeuttien luona, keskustelevat rauhassa elämästään, ajatuksistaan ja yrittävät löytää ratkaisua parempaan yhdessäoloon. Vastaanotolla he puhuvat, riitelevät, itkevät ja nauravat. Kaikki tunneskaalat käydään läpi. Mutta löytävätkö he tien tyydyttävämpään yhteiseloon?

Erohakemus on vireillä, ja terapia on heidän viimeinen oljenkortensa.

Jukan ja Kristiinan tarina on herkkä ja intiimi. He ovat päättäneet puhua asioista avoimesti ja suoraan toisilleen, terapeuteille ja katsojille.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Peter Wallenius. Tuottaja: Ari Lehikoinen, Yle, 2016. Dokumentti on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2016.

Kommentit