Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Lumin tulivuori

Askarrellaan: Lumin tulivuori
Askarrellaan: Lumin tulivuori Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

  • pahvia ja munakenno
  • silkkipaperia
  • sakset ja liimaa
  • maaleja

Leikkaa munakennosta vuoren muotoinen osa irti. Liimaa se pahville. Ota pala silkkipaperia ja tee sen keskelle reikä. Pujota silkkipaperi vuoren molemmin puolin ja rypistele ja liimaa se pahviin. Maalaa vuori ja silkkipaperi huolella kauttaaltaan ja anna kuivua. Maalaa vuoren huipulle punaisella ja keltaisella maalia laavaksi.

  • “Hei vaan poppelit!”

    Poppelikumpu Pikku Kakkosessa maanantaisin.

    Poppelit Tipa, Lalla ja pikkuisin Nopsu ratkovat yhdessä eteen tulevia pulmia. Ratkaisu voi löytyä Poppelikummun metsän värikkäistä muodoista tai yhdessä arkipäivän ongelmia pohtien. Poppelikumpu Pikku Kakkosen maanantai-illoissa 20.11. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.