Hyppää pääsisältöön

Snäppi laulaa 10 päivää putkeen alkaen 7.12.

UMK17-kilpailijat, Snapchat-kampanjakuva
UMK17-kilpailijat, Snapchat-kampanjakuva Kuva: Yle Alva,Anni Saikku,Club La Persé,Emma,Günther & D’sanz,Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies,My First Band,Norma John,Zühlke,Uuden Musiikin Kilpailu,grafiikka

UMK17-kilpailijat valtaavat vuorollaan UMK:n Snapchat-tilin 7.-16.12.2016! Laita siis seurantaan Snaphatissa yleumk. Katso UMK17-suosikkisi päivä alta.

Jokainen kilpailija saa oman Snapchat-päivänsä, eli Snäppi laulaa 10 päivää putkeen! Lähetysten sisältö on kilpailijoiden käsissä ja luvassa on ainakin keikkareissuja, laittautumisvinkkejä ja ehkäpä Lucia-neito! Snapchat on ainutlaatuinen tapa nähdä suosikista sellaisia puolia, joita et mistään muualta näe. Heitä kilpailijoille rohkeasti kysymyksiä! He vastaavat mielellään.

Sisällöt ovat nähtävissä Snapchat-sovelluksessa 24 tunnin ajan, jonka jälkeen materiaali poistuu palvelusta. Muista siis tsekata suosikkisi päivä ajallaan. Voit ladata ilmaisen Snapchat-applikaation puhelimeesi tästä. UMK:ta voit seurata skannaamalla allanäkyvän kuvakoodin sovelluksessa tai etsimällä käyttäjänimen yleumk.

UMK:n Snapchat-tilin koodi
UMK:n Snapchat-tilin koodi Kuva: Yle Uuden Musiikin Kilpailu,Snapchat,grafiikka

UMK17-Snapchat-päivät

Ps. UMK-Snapchatin isäntänä toimii tällä kaudella Aleksi "Mentaalisavuke" Rantamaa. Hän on läsnä UMK-tapahtumissa, eli suorien lähetysten aikana ja finaaliviikolla. Myös kilpailijat suorittavat toisen valtauksen UMK-Snäppiin tammikuussa.

UMK17

  • Euroviisut toukokuussa 2017 Ylen kanavilla

    Suomen edustaja on Norma John kappaleella Blackbird

    Euroviisut järjestetään Ukrainan Kiovassa 9.-13.5. Suomea edustaa Norma John kappaleella Blackbird. Semifinaalit ja finaali lähetetään suorina Ylen kanavilla. Norma John kilpailee ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 9.5. järjestysnumerolla 7.

  • UMK17 // Bileshown parhaat palat

    UMK17-voittajaksi vyöryi Norma John

    Mitä UMK17-showssa tapahtui? Katso kaikki: lähetys, musiikkiesitykset ja mahtavat valokuvat! UMK17-showssa valittiin euroviisuedustaja 2017. Uuden Musiikin Kilpailun 2017 voittoon vyöryi Norma John kappaleella Blackbird ja nappasi euroviisuedustajan tittelin.