Hyppää pääsisältöön

Snäppi laulaa 10 päivää putkeen alkaen 7.12.

UMK17-kilpailijat, Snapchat-kampanjakuva
UMK17-kilpailijat, Snapchat-kampanjakuva Kuva: Yle Alva,Anni Saikku,Club La Persé,Emma,Günther & D’sanz,Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies,My First Band,Norma John,Zühlke,Uuden Musiikin Kilpailu,grafiikka

UMK17-kilpailijat valtaavat vuorollaan UMK:n Snapchat-tilin 7.-16.12.2016! Laita siis seurantaan Snaphatissa yleumk. Katso UMK17-suosikkisi päivä alta.

Jokainen kilpailija saa oman Snapchat-päivänsä, eli Snäppi laulaa 10 päivää putkeen! Lähetysten sisältö on kilpailijoiden käsissä ja luvassa on ainakin keikkareissuja, laittautumisvinkkejä ja ehkäpä Lucia-neito! Snapchat on ainutlaatuinen tapa nähdä suosikista sellaisia puolia, joita et mistään muualta näe. Heitä kilpailijoille rohkeasti kysymyksiä! He vastaavat mielellään.

Sisällöt ovat nähtävissä Snapchat-sovelluksessa 24 tunnin ajan, jonka jälkeen materiaali poistuu palvelusta. Muista siis tsekata suosikkisi päivä ajallaan. Voit ladata ilmaisen Snapchat-applikaation puhelimeesi tästä. UMK:ta voit seurata skannaamalla allanäkyvän kuvakoodin sovelluksessa tai etsimällä käyttäjänimen yleumk.

UMK:n Snapchat-tilin koodi
UMK:n Snapchat-tilin koodi Kuva: Yle Uuden Musiikin Kilpailu,Snapchat,grafiikka

UMK17-Snapchat-päivät

Ps. UMK-Snapchatin isäntänä toimii tällä kaudella Aleksi "Mentaalisavuke" Rantamaa. Hän on läsnä UMK-tapahtumissa, eli suorien lähetysten aikana ja finaaliviikolla. Myös kilpailijat suorittavat toisen valtauksen UMK-Snäppiin tammikuussa.

UMK17

 • UMK18-haku on päättynyt!

  Kiitokset kaikille biisin lähettäneille

  UMK18-haku oli auki pe 1.9. - ma 4.9. Kiitokset kaikille biisin lähettäneille, ilmoitamme jatkoon pääsystä syyskuun loppuun mennessä. Uuden Musiikin Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalin Lissabonissa toukokuussa 2018.

 • UMK17 // Etkot pe 27.1.

  MARCUS & MARTINUS!!1!!!!!

  Perjantain Etkot-lähetyksessä on erikoisvieras: sensaatioduo Marcus & Martinus! Lähetystä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • UMK17 // Etkot to 26.1.

  Torstaina paljastetaan UMK17-shown ydinelementti

  Torstain Etkot-lähetyksessä paljastetaan UMK17-shown ydinelementti: UMK17-lava - it's huge! Tämä ei ole vaihtoehtoinen fakta. Perjantaina Etkoilla käy sensaatioduo Marcus & Martinus. Lähetyksiä isännöi Mikko Silvennoinen.

 • Emma: Circle of Light

  WDM = Wooden Dance Music

  "WDM eli Wooden Dance Music. Olen muokannut EDM-käsitettä omakseni. Tykkään, että musiikki on tanssittavaa ja akustiset soittimet tekevät siitä lämpimämpää ja juuri minun näköistäni." Lue lisää Emmasta.