Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkonen kutsuu mukaan seikkailukoneen leikkiin!

Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Pikku Kakkonen: Seikkailukone Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen pikku kakkonen: seikkailukone,Pikku Kakkonen

“Ylös eteen oikeaan, alas taakse vasempaan, seikkailun voi löytää ihan mistä vaan”

Tämä tunnussävel on tullut tutuksi, kun Pikku Kakkosen hahmo Heppu polkaisee seikkailukoneen joka lauantaiaamu käyntiin ja kutsuu lapset mukaan seikkailupolulle. Seikkailuseurana Pikku Kakkosen tutut juontajat ja studio-orkesteri.

Seikkailukoneen studionauhoitus
Seikkailukoneen studionauhoitus Pikku Kakkonen,seikkailukone
Seikkailukoneen studionauhoitus
Seikkailukoneen studionauhoitus Pikku Kakkonen,seikkailukone
Seikkailukoneen studionauhoitus
Seikkailukoneen studionauhoitus Pikku Kakkonen,pikku kakkonen: seikkailukone

Pikku Kakkosen lauantailähetys on uudistunut. 40-vuotisjuhlan kunniaksi olemme avanneet studion ovet ja kutsuneet lapset mukaan leikkiin. Hepun reppuun on pakattuna varusteet tilanteeseen jos toiseenkin. Kun seikkailukone paljastaa kartan, matka voi alkaa leikkien, laulaen ja hauskoja tehtäviä suorittaen. Tehtävien välit kuljetaan reippaasti liikkuen. Jotta loppuyllätys paljastuisi, tarvitaan taas seikkailukoneen ja lasten apua.

Seikkailukone nauhoitetaan Tampereella, Mediapoliksessa. Arkisin Mediapoliksen kahvila ja ravintola ovat auki, mutta lauantaisin ne ovat suljettuina.

Pikku Kakkonen: Seikkailukone-logo
Pikku Kakkonen: Seikkailukone-logo Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen seikkailukone,Pikku Kakkonen

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2017 NAUHOITUKSIIN
Kaikki nauhoituspäivät ovat täynnä, mutta voit ilmoittautua jonotuslistalle.

Pikku Kakkonen: Seikkailukone perjantaina 15.9.2017 klo 13:45

Pikku Kakkonen: Seikkailukone keskiviikkona 27.9.2017 klo 13:45

Pikku Kakkonen: Seikkailukone perjantaina 13.10.2017 klo 13:45

Pikku Kakkonen: Seikkailukone tiistaina 24.10.2017 klo 13:45

Pikku Kakkonen: Seikkailukone lauantaina 25.11.2017 klo 10:15

Pikku Kakkonen: Seikkailukone lauantaina 25.11.2017 klo 13:45

Pikku Kakkonen: Seikkailukone lauantaina 9.12.2017 klo 10:15

Pikku Kakkonen: Seikkailukone lauantaina 9.12.2017 klo 13:45

Muokattu 10.8. Lisätty syksyn ilmoittautumislinkit

 • Mimosa ja Lennu seikkailee valtamerillä Pikku Kakkosessa

  Mimosa on Pinkki kallo -aluksen merikapteeni.

  Merikapteeni-Mimosan ja lentäjä-Lennun päivät merellä täyttyvät aarteiden etsinnästä, mysteereistä ja hurjistakin seikkailuista. Mimosa ja Lennu Pikku Kakkosessa lauantaiaamuisin 16.9. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Tule mukaan Killen kimppakyytiin Pikku Kakkosessa!

  Eläintarhan eläimillä on tarkoin varjeltu salaisuus.

  Eläintarhan eläimillä on tarkoin varjeltu salaisuus, jonka tietää vain eläintarhan vartija Tamminen. Eläintarhan suljettua ovensa, matkaavat eläimet koteihinsa ja aamulla takaisin töihin. Matka taittuu rattoisasti yhdessä raitiovaunulla, Kille-krokotiilin kimppakyydillä. Killen kimppakyyti Pikku Kakkosessa Yle TV2:lla keskiviikosta 6.9. lähtien. Ohjelma on katsottavissa Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Pikku Kakkosen iloinen väki matkaa pohjoiseen

  Pikku Kakkonen konsertoi Pohjois-Suomessa

  Pikku Kakkosen syntymäpäiväjuhlinta jatkuu yhteisesti musisoiden. Livetapahtumat järjestetään tällä kertaa pohjoisen lasten iloksi Rovaniemellä ja Oulussa. Paikkakuntien konsertit ovat erisisältöiset ja ne esitetään kaksi kertaa tapahtumapäivän aikana.

 • Askartele Pikku Kakkosen vauhdikkaat viidakkosynttärit

  Koristeita ja ideoita toiminnallisiin viidakkosynttäreihin.

  Kokoa hauskat viidakkosynttärit kotoa ja lähikaupasta löytyvillä materiaaleilla! Tulostettavat kutsukortit, lasinaluset ja muut koristeet luovat tunnelmaa ja kierrätysmateriaaleista toteutettavat puuhat takaavat sen, ettei juhlijoille tule tylsää. Eläimellistä menoa ja vihreyttä saa lisää vaikkapa tuomalla kattaukseen muovieläimiä ja sommittelemalla huonekasvit pöydän ympärille. Juhlien järjestämisessä vain mielikuvitus on rajana!