Hyppää pääsisältöön

Katso euroviisuedustajan Saara Aallon Tartu Mikkiin -joulujaksot!

Nyt laitetaan joulukinkerit aivan uuteen uskoon! Joulupukkina häärii Sami Hintsanen, ja Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiiin -bändi saa vakimiehityksen lisäksi kaksi vierailevaa muusikkoa puhaltimiin: Heikki Pohto ja Jukka Tiirikainen.

Joulun laululähettiläät saapuvat tässä: X Factor -tähti Saara Aalto & Lauri Mikkola ja Diandra & Mikko Leppilampi. Upea ja kimaltava joukko kruunaa tämän joulun! Tätä ei voi mitenkään tiivistää yhteen sanaan, sillä nyt on luvassa joululauluja, railakasta tunnelmaa swingillä, svengillä ja tähtikipinöillä kuorrutettuna. Samanaikaisesti kannattaa varautua, että kotikatsomossa asti sydänalaa saattavat kirpaista perinteisten jouluklassikoiden taidokkaat ja juhlavat tulkinnat. Nyt rokataan ja rollataan! Kuulemme myös Tartu Mikkiin -tonttujen laulua. Esitetty 26.12.2014.

Suora linkki Areenaan: http://areena.yle.fi/1-2246674


Vuorossa on joulun parhaat Jatkot! X Factor -tähti Saara Aalto, Diandra, Mikko Leppilampi ja Lauri Mikkola laittavat sellaisen musiikillisen lahjalähetyksen käyntiin, että joulupukkikin voi nyt jäädä sohvalle nauttimaan laulun juhlasta. On aika kuulla upeita joulukappaleita sekä illan fantastisen artistikvartetin nimenomaan katsojille valitsemia kappaleita. Tartu Mikkiin julistaa joulurauhan nyt päättyneeksi ja vuoden parhaat bileet alkaneeksi! Esitetty 26.12.2014.

Suora linkki Areenaan: http://areena.yle.fi/1-2246682

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.